prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
pan RNG, co poviete na kokosovy ocot?
Ustne brqana chelacia ma zlomok ucinnosti vhutrozilovej,,preto ju treba brat samozrejme o to dlhsie. Mesiac na to rozhodne nestaci, ked sa ti kalcifikaty zabudovavali dlhe roky. A nesmies zabudat na vitaminy D-3, K-2 a E
Dobry chelator je napr cilantro(zelena vnat koriandra), moja zena z toho robi natierku
(kokosovy olej, cilantro, cesnak korenie a nejake mlete orechy alebo semena, tj piniove oriesky, ocistene tekvicove semienka, vlaske orechy, pecan orechy a podobne) ktoru si dobre hrubo natieram na chlieb. Drzim ju samozrejme v chladnicke
Dakujem za nazory, rady. Vyskusal som toho uz "dost", vratane 30-dnovej EDTA chelacie a remineralizacie. Teraz to skusam znovu ovocnymi stavami (grep, pomaranc, citron) a dalsimi "vymyslami". Plne chapem, ze ide o zlozity a dlhotrvajuci proces proces a treba len vydrzat!. Bez boja nieto vitazstva, vsak.
Doplnky enzymov nedochadzaju ako farmaceuticka lipaza, k comu sa blizi liek pangrol, ale prirodzene pankreatiny, co lipazu obsahuju. Pozri napr na pancreatin plus firmy Jarrow, ktora ma 10 000 USP lipazy na kapsulu tj rozpusti 10 gramov tukov.
A to plus je na alpha galactosidase, enzym, co je na stravenie zeleninovych a strukovinovych cukrov, tj proti naduvaniu. Mnohi ludia sa vyhybaju zdravym strukovinam a hromade zeleniny, lebo "naduva" a tym prijdu o rozne cenne ziviny.Aj mikrovlakniny.
Inac kalcifikacia ciev na srdci je vazny problem a treba ho adresovat chelaciou. Ten isty problem je s kalcifikatmi v mozgu, ktore robia nielen krehke a polozapchate cievy, ale prispievaju znacne k Alzheimetrovej chorobe. Preto orporucam dnes kazdemu brat extra vitaminy D-3 a K-2, ktore su schopne presunut mineralove nanosy z makych tkaniv do kosti, kam patria.
K prispevku RNG o O5:41 ohladom "lipazy"
Kedze objednavam vylucne z iherbu, konkretne ktoru LIPAZU objednat? Lebo mam v tom nejasno, vdaka za pochopenie. P.s- inak mam 57 rokov, 180/80 takze nemam moc tuku na sebe a prave by som este potreboval :-o)))
este u nas zozenies aj doplnok "Prebioticka vlaknina" od firmy Valosun... ta ma inulin a fruktooligosacharidy... 8 eur za 250 gramov...
Mikrovlaknin je hromada, bezne su jemne plevy pod menom psylium, husk, tiez inulin, napr z korenov cakanky, pektiny z jablk a hrusiek, alebo specialne upravene superjemne pod menom modified citrus pectines, napr ako patentovana znacka PectaSol, tiez arabinoga;lactany, glucomannan a rozne stavy zo stromov a krikov pod menom "gums"
Doma najdes od firmy Vemica lacne psylium, inulin a povedzme aj ovsennu vlakninu, co obsahuje cast mikrovlaknin ale aj imunitu ciastocne zvysujuce betaglukany(beta 1,4), na ine musis zialbohu pozerat na dovoz, ja si ich objednavam z firmy swansonvitamins.com
díky moc za radu rng včera som čítal na stranke rng. jecool .net dost o candide, ešte počkam na pár vyšetrní a idem objednat mikrovlakninu len neviem áku odporúčaš chcem nejaku lacnú ktoru budem moct dlhodobo užívat proste preventívne tak ako radíš objednam aj nejaké enzymi, probiotika mám doma,protikvasinkovu dietu držím už 5-6 den ale citim sa hrozne, väčšinu príznakov mam stále dokonca som slabý jak čajík včera som išiel na malu prechadzku a chytal som nejake "polokrče do stehien a lytok niečo ako ked začina krč ale proste neni to vobec take silne, ohladom toho napravenia trávenie súhlasím napravenie trávenia sa robí z enzymami,mikrovlakninov, a probiotikami? ak ano, lebo idem objednávať zase zo swanson hlavne to čo radíš na tej stránke taktieež by ma zaujímalo či sa da nejak napravit zvýšena/znýžena činnosť štýtnej žlazi a ak ano tak čím ?
ešte sa chcem spýtat čo znamena z výsledkov krvi - Albumino-globulínový
normalne hodnoty su 1.30-2.10 ja mam 2.47>
inak už od včera ma bolí v lavom podrebrí hlavne prí nádýchu no vlastne len pri nádychu nemože to byt nejaka uhýnova reakcia alebo niečo z tých doplnkov čo som dole uviedol? nejaka reakcia tela alebo niečo také? a ešte na večer si dávam kusok jablka z probiotikami ale kedže jablko je sladké krmim kandidu robím dobre? (chcem kupit kýsle)
Menma, vyhladaj si cez google pod mojim nickom temu candida. Tam mas presne popisane, co a ako brat, aby si candidu zlikvidoval za 3-4 tyzdne.
V podstate jedine, co musis robit je drzat bezsacharidovu dietu, brat oreganovy olej v kapsuliach,kokosovy olej na nahradu sacharidov, candex na rozlozenie bunecnych stien candidy a mikrovlakniny a probiotika na spravne osadenie criev.
Samozrejme, ked mas zle travenie, tak si musis doplnat aj kyseliny a enzymy, podla potreby.
To, co si telo vie vytazit z dobrej stravy, ked ma dobre travenie sa neda vydoplnkovat. Takze naprava travenia je zaklad zdravia.
Naviac, nanosy na cievach sa skladaju z oxidovanyc a polymerizovanych znivenych rastlinnych tuikov, co by sa malo dat odstranit /emulzifikovat lecitinom a lipazou, tkez oxidovanymi cholesterolmi LDL, co ciastocne odstranuje vitamin E a rozne enzymy, tiez HDL, a mineralovymi nanosmi=kalcifikatmi, ktore sa daju odstranit chelaciou(EDTA) a pripadne vyssimi davkami vitaminov D-3 a K-2.