prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zatazove testy nemeraju hrubku nanosov/plaque na to je CIMT
www.webmd.com
www.ralphgolanmd.com
www.cedars-sinai.edu
Gama grafia pouzuiva radioaktivne zdroje, je dnes zastarala metoda, hoci neviem na kolko me vlastne presna
vysetreni.vitalion.cz
Zdravým RNG, chcem sa spýtať na pár vecí ohladom dieti proti kvasinkám a plesniam, konkrétne si myslím že mám Candidu, moje príznaky som tu už písal viac krát, už asi 6 dni sa stravujem dietov proti candide,berem citricidal ten z hoogle,d-manose 700mg,berberine 400mg,nac-600mg,serappeptase 120K SPU,s a mam aj oregánový olej chcem sa spýtat čo by som mal ešte spraviť aby som tomu napomohol objednať? ja mam problémy z trávením vdaka candide existuje niečo čo mi to napravý , ešte k tomu mam dlhodobo zvýšenu kys. močovu to znaména že mam prekyslený žaludok? existuje niečo na upravovanie PH ? ešte k tomu plánujem objednať zinok,bor,vitaminy K2 a D3,
je to bezbečne pri candidovej diete?
lebo mam aj problémy z kostami
pravdepodobne vdaka tej candide ktora mi nejak rozhodila veci v tele a často mi pukaju kosti a bolia klby tiež mam problémý z nervami na rukách pri ramene stači že si kusok tuknem do ruky a mam take "mravce" ktore idu po celej ruke až k prstom tiež pri pohýboch niektorých mi tak zmravenčí v prstoch može bolia ma uši atd... čo by som mal spraviť aby som spravil všetko pre to aby som tu candidu vyplavil z tela von a čo by som mal kupit ešte proti nej+ niečo na upravu a funkciu žaludku atd.. ešte sa chcem spýtat na candex je to dobré?? dufam že pochopýte to moje nezmyselne písanie v skrate sa chcem spýtat čo ešte by som mal proti nej nasadit,upravit PH v tele a niečo na napravenie "škod" napriklad žaludku a nervov,kosti
a dalej ked sa jej zbavím a budem dlho uživat probiotika aj tak už nesmiem nikdy jest "normalne" pečivo atd?však ked ma človek vela probiotik tak tie probiotika začnu proti nej bojovat ked sa bude chciet zase rozmnožit či?
ďakujem za akukolvek radu
Podrobil som sa Ergometrickemu zatazovemu vysetreniu na bicykli u interneho lekara a kedze lekar mal iste podozrenie, poslal ma na scintigraficke vysetrenie do ustr.vojenskej nemocnice Ruzomberok, ktoreho som sa zucastnil opakovane (aj v zatazovom rezime a o tri tyzdne neskor v kludovom rezime) u Prof. Lacko. Vysetrenia zhodne potvrdili ZE VRAJ upchate koronarne cievy s vysokym stupnom KV rizika.
Sorry za preklepy, mam dnes hodne drevenne ruky a ponahlam sa.
Nuz neviem, odkial vies, ze mas upchate koronalne cievy, na to treba meranie ultrazvukovej odozvya okrem lecitinu a lipazy,tiez samozrejme riedice krvi ako nattokinaza a serrapaptaza na to asi nic nie je ine.
Led ze by si tam mal hodne mineralovych usadenin, zo zapalov vyvolanych roznymi mikrobami, na co musis pouzit chelaciu napr EDTA plys remineralizaciu v inom case.
Pomoze aj brat vitamin D-3 a K-2, ktore su schppne premiestnit kalcifikaty z makkeho tkaniva do kosti.
Na rozsirenie ciev(vasodilatant) odporucam najma ovocie hlohu/hawthorne, ktore ma ucinok ACE, podobne ako mnohe chemicke lieky, ale bez ich skodlivych postrannych ucinkov. Niekolko gramov sucheho ovocia hlohu denne mnohym pomohlo
Pozdravujem RNG, ako na zvysenie ucinnosti boja s upchatymi koronarnymi cievami? Rozpustadla na mineralne, tukove a bielkovinove nanosy som uz skusal (a niektore znovu skusam), dalej beriem lecitin, hloh, rutu, sipky, medvedi cesnak, nattokinazu, teraz aj serapeptazu, b3,b6,b12 a este zopar veci. Takto sa liecim s kratkymi prestavkami treti rok. Ake zbrane este pridat na znicenie nepriatela? Zeby nieco protimikrobialne, antibakterialne? Co konkretne a PRECO ? Dakujem.
Kedysi som na zraloci olej a chrupavku daval viac, ale potom, ako som zistil, ako su tieto doplnky zamorene som z nich upustil kompletne.
Monolaurin dnes , ked mam naokolo hromady chorych ludi pouzivam skoro kazdodenne, aspon 1/2 davku. Casto pouzivam aj collostrum, obcas aj chagu.
Kedysi, kedze som od detstva velmi nachylny na infekcie horneho dychacieho ustrojenstva som bol skoro stale chory v case takychto epidemii, hoci sa nepamatam, ze by to bolo pred tym az takto zle.
Preto, ked uz nechcem byt chory nikdy vaznejsie, musim sa intenzivne branit, co sa mi viacmenej dari
super RNG, uz v tom teda mam trocha jasno, rozhodnem sa pre ten monolaurin predsa, kedze ten zabija vacsie mnozstvo virusov..a kedze sa bavime o imunite, hovori ti nieco produkt ako olej zo zralocej pecene? co nan hovoris?
Monolaurin je dobry na niektore bakterie, ale najma na virusy, ktore odmaskuje. Chaga obsahuje antiviralnu betulinicku kyselinu v malych mnozstvach ale hodne betaglukanov, ktore stimuluju aktvitu a pocet najma NK bielych krviniek ale ciastocne aj makrofagov.
Ja samozrejme v pripade ochorenia pouzivam obe. A okrem toho aj ine.
a keby mavas casto oslabenu imunitu, zapaly hornych dychac. ciest, ktore z tychto 2 doplnkov by si si vybral ty?...ja osobne si myslim ze Monolaurin je jeden z najucinejsich, kedze sa pouziva aj na liecbu takych ochoreni ako je hiv, ale na druhej strane chaga je tiez povazovana za velku bombu na imunitu...