prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zdravim RNG, prs. ta, myslis, ze www.centrumzdravehozivota.sk
ze tento doplnok je naozaj taký uzasny, ako uvadzuju niektore zdroje, dokaze vraj vyliecit rakovinu.
dakujem za tvoj cas a nazor
Doplnky na klby a slachy pomahaju aj na regeneraciu platniciek. Tieto sa ale mozu regenerovat len ked z nich das dole tlak alebo este lepsie, natiahnes si chrbticu(trakcia, zavesenie sa za nohy a podobne.Tym sa podstatne zlepsi cirkulacia okolo platniciek a teda aj moznost regeneracia.
Doporucene mi bolo pred spanim zjest 1 figu+6 susenych marhul+1 slivku, ale neviem ci je to spravna volba. Existuje aj doplnok mineralov a vitaminov na regeneraciu medzistavcových platniciek? Dakujem.
Axyna, makovy olej neobsahuje ziadny vapnik. Ber popriadny doplnok mineralov a vitaminov napvrhnuty na kosti ako napr Bone Strength od firmy NOW foods. Tam mas spravnu formu mineralov na absorbciu, spravne pomery medzi nimi a tiez vitaminy D-3 a K-2, ktore su nevyhnutne pre absorbciu a zabudovanie do kosti.
Najdes ho napr na iherb.com
ktori maju najlacnejsie postovne na Slovensko a dokonca aj zlavny kupon pre prvonakupcov.Kupon najdes na rng.nazory.eu kde najdes aj rozne ine rady
Spondyloza, spondylartroza, platyspondylia, osteochondroza, Schmorlove uzly,Th5 az Th11 ... zacinam s SM system cvicenim, ktore by mi malo trosku tu neskutocnu bolest stlmit. Doporuceny mi bol makovy olej na osteoporozu + schudnutie bez straty svalovej hmoty, aby chrbtica nebola moc zatazovana len to je problem, pretoze neviem ako to mam urobit. Vopred dakujem za Vase rady a prajem vsetko dobre do dalsich dni.
Zlepsenie cirkulacie sa da dosiahnut cistenim ciev lecitinom a riedenim krvi nattokinazou, pripadne rozsirovanim ciev ovocim hlohu/Hawthorne v davkach 2 az 5 gramov.
Ale dopvodov na cyanozu je hromada, pozri napr na
en.wikipedia.org
Dobry den RNG, znova sa na teba obraciam s prosbou o pomoc, v com je problem, ak mlademu dievcatu 17.rocnemu fialoveju nechty na rukach, nohy aj ruky mava chladne ci v zime alebo v lete, co by si nam vedel poradit, dopredu dakujem za tvoju odpoved
axina, ked hovoros o skolioze, tak si treba chrbticu natahovat, napr trakciou(podobne ako stredoveky skripec, ale s miernymi vahami a dobre vypoduskovanym "obojkom" na krku ci nohach, podla toho ci je skolioza v hornej alebo dolnej casti chrbtice.
Existuje aj zariadenie na zavesenie za nohy pod mensim uhlom az uplne zvislo, co tak isto narovnava chrbticu a dovoli vyzivu a regeneraciu diskov, najdes to pd nazvom inversion therapy, pozri napr na
www.google.com
Kajulka, prvykrat nakaza niektorym z mikrobov zvysi imunitu, ale zrejme ked to mas uz desiaty krat, tak to dalej imunitu nezvysuje, to by povedal aj zdravy rozum. A vtedy sa treba branit, ako len vies.
Perla vsetko ma svoju dobru aj zlu stranku. Mamografia sice objavi nadory skor a tym sa zvysi pravdepofdobnost vy,iecenia, ale zaroven zvysi ozarovanim pravdepodobnost rakovin prs a tlakom rozsirenie /metastazy rakovin do tela. Lekari trvaju na tom, ze je to potrebne, cest vynimkam, ale niektore statistiky uvadzaju az 2 x tolko rakovin s mamogreamami, ako bez nich. Moja zena napr po prvom mamograme, ked dosla domov s modrinami na prsiach sa ma spytala, co si o tom myslim a ja som jej povedal, aby tam viac nechodila a kontrolovala si hrcky na prsiach hmatom