Otázky na RNG

gabi123

zdravim RNG, prs. ta, myslis, ze www.centrumzdravehozivota.sk
ze tento doplnok je naozaj taký uzasny, ako uvadzuju niektore zdroje, dokaze vraj vyliecit rakovinu.
dakujem za tvoj cas a nazor

RNG

Doplnky na klby a slachy pomahaju aj na regeneraciu platniciek. Tieto sa ale mozu regenerovat len ked z nich das dole tlak alebo este lepsie, natiahnes si chrbticu(trakcia, zavesenie sa za nohy a podobne.Tym sa podstatne zlepsi cirkulacia okolo platniciek a teda aj moznost regeneracia.

axyna

Doporucene mi bolo pred spanim zjest 1 figu+6 susenych marhul+1 slivku, ale neviem ci je to spravna volba. Existuje aj doplnok mineralov a vitaminov na regeneraciu medzistavcových platniciek? Dakujem.

RNG

Axyna, makovy olej neobsahuje ziadny vapnik. Ber popriadny doplnok mineralov a vitaminov napvrhnuty na kosti ako napr Bone Strength od firmy NOW foods. Tam mas spravnu formu mineralov na absorbciu, spravne pomery medzi nimi a tiez vitaminy D-3 a K-2, ktore su nevyhnutne pre absorbciu a zabudovanie do kosti.
Najdes ho napr na iherb.com
ktori maju najlacnejsie postovne na Slovensko a dokonca aj zlavny kupon pre prvonakupcov.Kupon najdes na rng.nazory.eu kde najdes aj rozne ine rady

axyna

Spondyloza, spondylartroza, platyspondylia, osteochondroza, Schmorlove uzly,Th5 az Th11 ... zacinam s SM system cvicenim, ktore by mi malo trosku tu neskutocnu bolest stlmit. Doporuceny mi bol makovy olej na osteoporozu + schudnutie bez straty svalovej hmoty, aby chrbtica nebola moc zatazovana len to je problem, pretoze neviem ako to mam urobit. Vopred dakujem za Vase rady a prajem vsetko dobre do dalsich dni.

RNG

Zlepsenie cirkulacie sa da dosiahnut cistenim ciev lecitinom a riedenim krvi nattokinazou, pripadne rozsirovanim ciev ovocim hlohu/Hawthorne v davkach 2 az 5 gramov.
Ale dopvodov na cyanozu je hromada, pozri napr na
en.wikipedia.org

gabi123

Dobry den RNG, znova sa na teba obraciam s prosbou o pomoc, v com je problem, ak mlademu dievcatu 17.rocnemu fialoveju nechty na rukach, nohy aj ruky mava chladne ci v zime alebo v lete, co by si nam vedel poradit, dopredu dakujem za tvoju odpoved

RNG

axina, ked hovoros o skolioze, tak si treba chrbticu natahovat, napr trakciou(podobne ako stredoveky skripec, ale s miernymi vahami a dobre vypoduskovanym "obojkom" na krku ci nohach, podla toho ci je skolioza v hornej alebo dolnej casti chrbtice.
Existuje aj zariadenie na zavesenie za nohy pod mensim uhlom az uplne zvislo, co tak isto narovnava chrbticu a dovoli vyzivu a regeneraciu diskov, najdes to pd nazvom inversion therapy, pozri napr na
www.google.com

RNG

Kajulka, prvykrat nakaza niektorym z mikrobov zvysi imunitu, ale zrejme ked to mas uz desiaty krat, tak to dalej imunitu nezvysuje, to by povedal aj zdravy rozum. A vtedy sa treba branit, ako len vies.

RNG

Perla vsetko ma svoju dobru aj zlu stranku. Mamografia sice objavi nadory skor a tym sa zvysi pravdepofdobnost vy,iecenia, ale zaroven zvysi ozarovanim pravdepodobnost rakovin prs a tlakom rozsirenie /metastazy rakovin do tela. Lekari trvaju na tom, ze je to potrebne, cest vynimkam, ale niektore statistiky uvadzaju az 2 x tolko rakovin s mamogreamami, ako bez nich. Moja zena napr po prvom mamograme, ked dosla domov s modrinami na prsiach sa ma spytala, co si o tom myslim a ja som jej povedal, aby tam viac nechodila a kontrolovala si hrcky na prsiach hmatom