prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravim ta rng, cca 1 rok sa mi kazdy mesiac vytvori herpes na pere. Napriek tomu ze uzivam vitaminy,jem ovocie a zeleninu, pijem rozne caje a imunitu mam v poriadku podla testov od imunologa. Kde je problem, co to signalizuje? Dakujem
RNG poslal si mi navod ako namiesat kre pre muza ked sa mu vytvaraju bazocelularne karcinomy, ALE v akom pomere to mam namiesat a kde zohnat transresveratrol a proantokyanidu z hroznovych semien? ALebo nevies uz o konkretne nejakom dobrom kreme ktory to obsahuje, moze byt aj cez Iherb.
A prosim ta da sa robit nieco s Hemangiomami co sa mi robia po trube? Neviem ako to zastavit. Dakujem za odpoved
Citricidal je na aktivne infekcie v prinosnyc dutinach. Aj oreganovy olej , kedze je prchavy sa tam dostane , samozrejme ale citricidal je vseobecne na hromadu mikrobov ucinnejsi. Avsak do stredneho ucha sa kvapkat neda, tam prenikne len prchavy olej, ako oreganovy aj z krvi, kde sa do hlienu vyluci a tak znici v nom rozne mikroby. No a serrapeptaza, co odhlienuje zaroven mnohe maskovane infekcie odmaskuje pre lepsi prienik obrannych latok do nich.
Zialbohu, kedze sa do dutin vyluci z krvi len malo toho oleja, tak to trva dlho potlacat.
Osobne som skusiol aj dvojnasobne davky, ale s tym opatrne, lebo oreganovy olej je silna korenina a mpze podrazdit aj creva. Raz som si dal oreganovy bolej c enterickych kapsuliach spolu s Kalinatom, nedopatrenim, a tak sa mi oreganova kapsula rozpustila uz v zaludku co malo za nasledok "sablovy tanec" Nemam priam nejmenej citlivy zaludok a taka davka koreniny don bola privela na moju toleranciu.
Dnes si pre istotu davam 1 kapsulu kyseliny 1/4 hodiny pred oreganovymi alebo inymi enterickymi kapsulami pre istotu, aby sa mi tie entericke kapsule nerozpustili v zaludku ani nahodou.
RNG
takze staci ked bude brat serapeptazu a oreganovy olej v kapsuliach na to ucho? Citricidal teda brat nemusi na to ucho?
je to ten za 29 eur
Orol, Hogle ma pravy citricidal , profesional tj s obsahom quaternialnych zlucenin.
Nie GSE, co je dnes bez tych zlucenin. Nakazy v stredniom uchu treba adresvat najma odhlienovanim tj serrapaptaza(3 x 120 000 IU) a oreganovy olej v kapsuliach, taky co vyraba firma NOW
A odstranenie nakaz v dutinach stredneho ucha je boj na dlhe ruky, tj trvajuci casto mesiace. Ale bez adresovania usti do tinitusum, vestibuklarneho syndromu a strate rovnovahy/vertigo. TakZe to treba adresovat.
Pozdravujem Ta p. professor
-ktory citricidal z Hogle, pripadne z iherbu je ten pravy, aby som to spravne objednal? P.s- 67 rocna manzelka dlhsiu dobu horsie pocuje na jedno ucho a zalihava jej v nej. Lekarka tvrdi, ze to je vekom, prekonane zapaly, ma to v uchu uz opotrebovane a tak jej ani nepredpisala ziadne antibiotika, lieky. P.s- Ako ju vyliecit, alebo aspon zlepsit jej stav?
Namiesaj si kvalitny krem z kokosoveho oleja, esteru C palmitate a vitaminu E, pripadne aj inych antioxidantov ako transresveratrol a proantokyanidu z hroznovych semien a to by ti malo pomoct kozu zregenerovat. Ja si donho davam aj jemny kyslicnik zinocnaty ako tienidlo na zvysenie SPF, najma ked sme v tropoch.
Ahoj Rng, da sa zastavit vytvaranie Bazocelularnych karcinomov? Moj muz ma 42 rokov, ma svetlu pokozku,modre oci v mladosti sa par krat spalil,teraz jasne ze dava pozor,neopaluje sa a ak vyde na slnko pouzivame filtre fyzikalne ALE aj napriek tomu sa mu vzdy na kozi vytvori ten karcinom a kozny mu to vybera..Existuje vobec nieco co to zastavi?
A mne sa vytvaraju hemangiony,su to take cervene gulicky po tele, mam 33 rokov,kozny hovori ze to su starecke veci a budem mat hoho viac ale v mojom veku starecke? Da sa s tym nieco robit,nieco uzivat,alebo to signalizuje nejake ochorenie?
Dakujem za odpoved Rng
Katy rozne enzymy sa cloveku vylucuju neprestajne a ked mas nedostatok niektoreho z enzymov v case, ked jes jedlo co ten enzym potrebuje, tak si ho musis zakazdym doplnit, inac to jedlo nestravis a moze ti sposobit problemy