prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, mam vazne zdravotne problemy s chrbticou, neoperovatelny stav, pri bolestiach mi ako-tak pomaha len cvicenie a musim 5-10kg schudnut. Co by si mi poradil, aby som pri chudnuti nestratila svalovu hmotu?
ok Rng a podla teba tie skolkarske choroby imunitu deti posilnuju alebo oslabuju? Niekto tvrdi ze treba tie choroby prekonat a zas iny nazor ze sa tym len oslabuje telo stale dokola tymi chorobami a najlepsie je skolku vynechat. Co je lepsie na zdravy vyvoj imunity? A ked chcem Koloidnu striebornu vodu mam kupovat tie co su 5 ale 10 ppm alebo vyssie 40 ppm. Dakujem
Zdravim ta RNG,chcem sa ta spytat ci je mamograf pre zeny nebezpecny alebo nie,kedze jedna skupina tvrdi ze to pri vysetreny vyzaruje a skodi to prsiam kazde 2 roky ich takto kontrolovat,druha skupinka tvrdi ze je to bezpecne. Co je pravda,treba na to chodit uz od 40 rokov zeny?
A mam ist na CT pluc, budu mi prechadzat aj stitnu zlazu, je to nebezpecne,mam sa tomu vyvarovat,je to ziarenie nebezpecne,mame v rodine znizenu stitnu zlazu tak aby sa mi nerozbehlo ochorenie,ci je to mozne. Dakujem za odpoved
Nuz zrejme pri tom koncentrovani odstranili nejaku zlozku, co sposobovala ten pach, asi nieco v spojeni so zlcou.
RNG, čo sa týka toho Pankreatínu viem, že je to tá istá dávka. Som len prekvapená, že typická vôňa /ak sa to tak dá nazvať/ pankreatínu je úplne iná a kapsule sú menšie.
Trochu ma to znepokojuje, ale snažím sa veriť, že je to v poriadku.
otazka... ma zmysel uzivat kurkumu vo forme mleteho "korenia"? alebo je nutne uzivat len vytazok? na niektorych forach radia pri zapaloch v tele uzivat 12 gramov kurkumy denne... coz je docela dost....balenie ktore mam doma ma 40 g tak neviem... vyslo by to na 4 dni :/
Rng poprosim vas o radu,mam hpv,pred dvomi mesiacmi mi odstranovali zmenene bunky z krcka maternice,pred tyzdnom som dostala chripku a objavili sa mi vyrastky v posve,su nebolestive,bola som u dvoch doktorov ktori mi tvrdia ze som zdrava,ale viem ze to nieje v poriadku.Citim ze mam v tele zapal,podla vasich rad som si zohnala niekolko doplnkov len neviem ci ich mozem spolu kombinovat a ako,su to vitamin D E C Zinok ktore uz uzivam,tieto mam objednane astragalus,lemon gras oil,indol 3 c,probiotika,rozmyslam aj nad striebrom a aky mate nazor na liek isoprinosine,ako to mam kombinovat a v akych davkach?
Ahoj RNG, chcela by som sa opýtať aká je doporučená denná dávka Vit.D? Keď som dojčiaca matka mala by som brať vyššiu dávku? Čítala som na letáku od vigantol že je možné sa pre dávkovať. Chcem brat to decko ja aj deťom dávať nebude to priveľa? Koľko prechádza do mlieka? Vďaka ti
Ahoj RNG, chcela by som sa opýtať aká je doporučená denná dávka Vit.D? Keď som dojčiaca matka mala by som brať vyššiu dávku? Čítala som na letáku od vigantol že je možné sa pre dávkovať. Chcem brat to decko ja aj deťom dávať nebude to priveľa? Koľko prechádza do mlieka? Vďaka ti
Mamado, produkty sa casom menia, to si nepomozes. A 4 x 500 je to iste ako 10x200.
Zmena bola len pred par tyzdnami