prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Menna , zle travenie znamena aj zla absorbcia. A magnezia maju mnohi malo, podobne ako aj kalia(draslik), lebo je ich priomalo v nasom jedle z vycerpanej polnohospodarskej pody, aj ked mas dobre travenie, a teda odporucujem ich doplnovat , ako aj selen zinok jod, vitaminy C E D-3 a K-2, samozrejme aj mikrovlakniny a probiotika.
Orol entericky pokryte kapsuje sa nemozu rozpustit v kyslom zaludku, ale len v neutralniom, Tj tvojka zena nema vyborne travenie, ako sa nazdava, ale nedostatok kyselin. Ja zialbohu uz nemam ziadne, kedze mi minuly rok aj ten zvysok parietalnych buniek, co vyrabaju kyseliny znicili dve zaludocne chripky. Aj ked som ich potlacil za dva dni kazdu, stacili mi zlikvdovat vyrobu kyselin, Tj ked si teraz nedam z jedlom 2-3 kapsule kyselin, spejem nielenze k zaludocnym problemom, ale ako som sa presvecil uz 2 krat(nedbalost, zabudol som zobrat kyseliny) vedie to az k otrave zaludka a par dni hnaciek.
Preto ked beriem entericke kapsule dam si pre istotu najprv 1 kapsulu kyseliny, aby som mal kyslejsi zaludok a aby sa mi ani nahodou to oreganov v zaludku nerozpustilo.
A beriem aj mikrovlakniny(napr jablko) aby sa mi z criev ani nahodou pod tlakom plynov nedostalo to oregano a zlc spat do zaludka.
Rta, ten odhad imunologa je zrejme chybny, kedze sa ti herpes vracia. Pozri na antiviralne doplnky cez Google.sk pod mojim nickom a slovom herpes.
Kajulka, pozri napr na iherb.com tam maju hromadu roznych vyrobkov .
Osobne som si kupil cisty(99.55) transresveratrol cez e-bay, praskovy, z firmy CurEase, co mi iste vydrzi na roky pouzitia do DMSO a kremov.
Ja davam do 1/4 litra(250 ml) DMSO len 4 mg resveratrolu, viac sa tam totiz nerozpusti a toko davam aj do kremu, hoci voem, ze sa to tam nerozpusti a zostane na kozi, odkial sa to postupne transdermalne dostane do tela.
Hemagiomy sa tvoria pre oslabene tkaniva, najma nedostatky dlhych kolagenovych vlakien. Pomahaju tam najma roznre antioxidanty ako vitamin C a bioflavonoidy, najma diosmin, a samozrejme hjodne vitaminu C a aminokyseliny L-lysine, co pdporuje tvorby kolagenovych vlakien, nosnej konstrukcie vsetkeho v tele.
Naviac odporucam brat vitaminy D-3 a K-2, ktore odburavaju krehke kalcifikaty z roznych makkych tkaniv a presunu ich do kosti, kam patria.
Rng zdravím... chcem sa spýtat čo zvyšuje vstrebavanie živín z čriev?? chcem sa spýtat čo robiť ked ma niekto chore črevá a zle mu vstrebavaju živini do tela... ja mam malo magnezia na 1500 % prišiel som na to nahodov... doplnujem si všetky vitaminy pretože mi pukaju kosti a bolia ma klby... tak som skusil magnezium 500 mg a bolesty hlavi zmizli... teraz užívam už asi týžden magnezium a zatial len občastne mierne bolesty hlavi.. takže čo robiť?? a ešte z čoho može byt nedostatok magnezia alebo celkovo živín ak su čreva v poriadku? može to byt aj príznak na tetaniu ?? ta bolest hlavy ?
Dobrý deň, mám otázku na pana RNG.
Bolo mi diagnostikovane SIBO (syndrom prerastania baktérii v tenkom čreve)..momentálne som na trojtýzdnovej liečbe ATB Normix...pocitujem zlepšenie stavu. No mám podozrenie aj na candidu ..resp. mam na nohach onychomykozu, ktorej sa neviem zbavit hadam aj tri roky...!!! Sujektívne mam pocit ze som zapliesnena v crevach ..no zatial som nepodstúpila ziadne vysetrenie ohladom tohoto ..!!! Objednala som si oreganový olej Now aj GSE...papam kokosovy olej, nejem sladkosti a pod..pečivo si pečiem sama ...chcem sa spytať co este môžem urobit aby som sa uplne vyzdravela? Dakujem za odpoved.
RNG, este mi dovol otazku
Idem objednat probiotika z iherbu. RNG prosim Ta ktore z tychto dvoch zobrat?
Jarrow Formulas ( Jarro-Dophilus EPS), alebo
Healthy orings natural ? (su ORINGS odolne voci kyselinam)resp. dostanu sa na miesto urcenia do criev?
RNG 23.19
poslednemu odstavcu tvojho prispevku nerozumiem, objasni mi to prosim.
Klucove pre mna je aby sa manzelka nevzdala liecby uz v zaciatkoch z dovodov palenia zaludka po uziti kapsule oreganoveho oleja. Inac ona ma cely zivot vynikajuce travenie a zaludok ju nikdy nebolel a obavam sa tiez aby mi nevycitala, ze co som jej to naordinoval za liecbu :-o)))
Zdravim ta rng, cca 1 rok sa mi kazdy mesiac vytvori herpes na pere. Napriek tomu ze uzivam vitaminy,jem ovocie a zeleninu, pijem rozne caje a imunitu mam v poriadku podla testov od imunologa. Kde je problem, co to signalizuje? Dakujem
RNG poslal si mi navod ako namiesat kre pre muza ked sa mu vytvaraju bazocelularne karcinomy, ALE v akom pomere to mam namiesat a kde zohnat transresveratrol a proantokyanidu z hroznovych semien? ALebo nevies uz o konkretne nejakom dobrom kreme ktory to obsahuje, moze byt aj cez Iherb.
A prosim ta da sa robit nieco s Hemangiomami co sa mi robia po trube? Neviem ako to zastavit. Dakujem za odpoved