Otázky na RNG

RNG

Cukrovka typu 1 znamena, ze sa ti nevytvara inzulin v dostatku, tj bunky sa nevedia "otvorit"( budovanie glukozoveho mostika cez bunecne steny na signal inzulinovych receptorov) a teda cukor zostava v krvi= vysoke hladiny cukru v krvi a nie nizke .
Pri tejto cukrovke musis dostavat extra inzulin do tela a teda nizku hladinu cukru mozes dostat len pri predavkovani inzulinu.

RNG

Katy, cukor v krvi je z potravin, tj sacharidov, alebo z cinnosti pecene a ladvin, ktore vedia tiez glukozu vytvarat. Z potravin to dostanes pomocou kyselin a enzymov a dobre je jest potraviny s nizkym glycemickym indexom, aby sa ten cukor uvolnoval z nich dlhy cas a postupne, co udrzi spravnu hladinu cukru v krvi a menej namaha pecen a ladviny s vyrobou glukozy.

katy350

RNG prosim ta vies poradit aj ohladom nizkej hladiny cukru v krvi? hladam tu uz dlho na internete ale ziadna normalna informacia tu nie je. len ze to moze byt cukrovka typu 1.. vobec tomu nerozumiem, myslela som ze nebezpecny je len vysoky cukor. prosim ak vies porad, lebo ani na tvojej stranke rng nazory som na tu temu nic nenasla. vdaka.

RNG

Zelatina je zmes mukosagaridov tj doplnok na slachy a klby.
Glycerin je prirodny emulzifikator, ktory sa viaze na tuky a tak mas tuky vo forme triglyceridov. Takze je to prirodna a samozrejme neskodna zivina

orol

Este do tretice vaz. pan profesor. Budem uzivat Salmon Oil v softgels kapsuliach. Tieto obsahuju Gelatin a Vegetable glycerin.

-Su tieto dve latky, gelatin a najmä ten vegetable glycerin pre zdravie cloveka ok pri dlhodobom uzivani? (chystam sa uzit skoro 300 softegels a ci mi neublizi ten glycerin, zelatina).

Alebo radsej rozrezat kapsulu, vyliat z nej olej na malu lyzicku a tak uzit ?

redka

RNG prosim ta kupila som si citricidal... zatial len ten od higher nature, ktory ma 34% obsah citricidalu (teda nie ten original od biochem research).... chcela by som si vytvorit akysi dezingekcny roztok, ktory by som pouzivala pri upratovani, dezinfekcii kuchne a pod.... kolko kvapiek mam dat do akeho mnozstva vody?

a dalsia vec.... na umyvanie riadu pouzivam nieco ako jar (ale neskodi to tak zivotnemu prostrediu) a riedim to cca 50:50 s octom (liehovy kvasny ocot 8%tny) a s tymto umyvam riad... mozem aj do tejto zmesky pridat citricidal? kolko?

a po tretie... spominal si nejaku masticku na rany a akne a pod... ide tam kokosak, cukor a citricidal... mozes prosim ta este raz napisat pomer jednotlivych zloziek?

vopred dakujem pekne za vsetky tri odpovede....

Jozefe

Prosím o radu.Chystám sa brať MSM od doctros best.máš nejaký recept na krém?Ak áno kde ho teda nájdem resp.Ak ho budem brať aj vnútorne aj cez kožu akou dávkou sa potom riadiť aby som to neprešvihol?..teda aká je napr. dávka do vody napr na jeden liter pre transdermány roztok?Mám aj gramovú váhu.Môžem ho potom orálne kombinovať aj s CMO a extraktom zo zelenej mušle?(green lipped mussel swanson..jedná sa o rozne bolesti klbov a chrbtice.Vdaka.

kajulka6

RNG a ked si dam naraz 8 kvapiek Citricidalu je to uz vela,pozabijam si tym probiotika v crevach? Ja si davam 3x denne po 8 kvapiek a synovi som davala 3x3 kvapky, 5rocnemu.
Mam doma Citricidal tablety aj roztok,myslela som ze ma to po prepocitani vyde rovnako,ale zda sa mi ze tekuty roztok vydrzi dlhsie.
Tie tablety obsahuju 125 mg Citricidalu, je ich 100 tabliet a ze vraj 1 tableta je ako 4 kvapky.
Na tekutom Citricidale je Serving size 3 drops, Servings per container 300, Amount per serving 100 mg. Podla prepocitania sa potom oplati viac kupovat tie Vegan Tablety nie, snad to dobre pocitam. Dakujem RNG

RNG

Ta odporucena davka berberinu by nemala velmi ovplyvnit probiotika , skor ich podpori potlacenim ich konkurencie.
Ako slho sa beru doplnky vseobecne? Nuz pokial ich telo potrebuje. Na crevnu floru odhadujem 2-3 tyzdne, samozrejme popri inych doplnkoch ako najma mikrovlakniny a probiotika.