prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj, Rng da sa nahradit uzivanie Euthyroxu Kelpom? Alebo niecim inym? Kedze na Euthyroxe pisu ze aktívna zložka lieku Euthyrox, je syntetický hormón štítnej žľazy určený na liečbu ochorení a porúch štítnej žľazy. Má rovnaký účinok ako prirodzene sa vyskytujúce hormóny štítnej žľazy.
Ci to treba menit za nieco prirodne a ci by to fungovalo..dakujem
RNG a ked si dam naraz 8 kvapiek Citricidalu je to uz vela,pozabijam si tym probiotika v crevach? Ja si davam 3x denne po 8 kvapiek a synovi som davala 3x3 kvapky, 5rocnemu.
Mam doma Citricidal tablety aj roztok,myslela som ze ma to po prepocitani vyde rovnako,ale zda sa mi ze tekuty roztok vydrzi dlhsie.
Tie tablety obsahuju 125 mg Citricidalu, je ich 100 tabliet a ze vraj 1 tableta je ako 4 kvapky.
Na tekutom Citricidale je Serving size 3 drops, Servings per container 300, Amount per serving 100 mg. Podla prepocitania sa potom oplati viac kupovat tie Vegan Tablety nie, snad to dobre pocitam. Dakujem
RNG, dakujem. A tu jodovu tinkturu mi namiesaju v lekarni? A v akom pomere prosim vas? Ja tam budem davat citricidal od biochem research, 4 kvapky na 200ml kremu, to nestaci?
Kdesi som na Vasom fore citala, ze jod je potrebny v opalovacom kreme kvoli tomu, aby oxid zinocnaty moc nebielil, takze bez neho bude moja koza velmi biela, ze? Dakujem
Zdravim, mam zapal žaludka.. je dobre pit na zapal kurkumu z čiernim korenim??
tiež mam lieky ozzion ktore su na kyselinu ale bolievaju ma nohy po nich.. nemohol by som radšej potlačat kyselinu odkyslovanim z uhličitanom draselným? ?? bude to mat rovnaký efekt? je to bezpečne stale sa odkyslovat ??
čo je dobre na zapal žaludku?? nejaky čaj čo sa da kupit aj v obchode?
Lia, ja som tam dal jodovu tinkturu, co obsahuje J a KJ. Jod sa samozrejme okamzite naviazal na tuky a teda v takej forme aj prenika cez kozu.
Nuie je to nutne, ale jod je konzervant, tj chrani tu zmes kozmeticku proti kazeniu a zaroven ti moze dodat cast potrebneho jodu do tela.
RNG, prosim Vas aky jod pouzivate do prirodnej kozmetiky. Chcela by som si vyrobit vlastny krem na opalovanie aj na bezne pouzitie, ale neviem aka forma jodu sa do kremu pridava. Je to nutne vmiesat do kremu? Vopred dakujem
Katy ber quercitin, 3 x 500 mg v case pelovych a plesnovych alergii.
Jozefe, MSM sa rozpusta vo vode az 150 gramov na liter. Urob si roztok asi 100 gramov na liter alebo 10 gramov na deciliter. Taky pouzivam na klby. Pridavam si don najmovsie aj borax, 1 gram do deci vody. Tiez to posobi protizapalovo .
RNG idem zase objednavat doplnky, prosim o radu. syn ma alergie na rozne pele a travy, prave v tomto obdobi to zase zacina. docitala som sa z tvojich prispevkov ze je na to dobry quercitin bromelain dumbier a curcumin. ak by si mi mohol poradit ktore mam objednat a z ktorej firmy, je ich tu strasne vela a neviem ktore su dobre. a hlavne, ako to ma uzivat? lebo asi myslis ze jeden z tych doplnkov, nie vsetky naraz.. ci?
a takisto poprosim info ohladom ester c a aloe vera. odkial? ktore?
dakujem. pomohol si mi uz velakrat!!!
Prosím o radu.Chystám sa brať MSM od doctros best.máš nejaký recept na krém?Ak áno kde ho teda nájdem resp.Ak ho budem brať aj vnútorne aj cez kožu akou dávkou sa potom riadiť aby som to neprešvihol?..teda aká je napr. dávka do vody napr na jeden liter pre transdermány roztok?Mám aj gramovú váhu.Môžem ho potom orálne kombinovať aj s CMO a extraktom zo zelenej mušle?(green lipped mussel swanson..jedná sa o rozne bolesti klbov a chrbtice.Vdaka.