prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
tak som si koli tomu vytvorila este jednu e-mailovu adresu, prosim ťa este o jeden posledný pokus na túto adresu 80nela80@gmail.com
Nie si sam, co mas problem. Viacero ludi mi alebo nevie poslat spravu alebo ju odomna nedostanu. Obvykle je ale problem na Slovensku u tvojho servera.
RNG,nechapem,ano adresa je spravna ale ani do tretice nic,ja uz neviem ):
Numbius , citricidal tiez pomoze , ale oreganovy olej a niektore zlozky kokosaku su na potlacenie plesni a candid najucinnejsie. Samozrejme, kedze bunkove steny tychto su povacsine celulozove a hemicelulozove, enzym Candex ich vie rozpustit/porusit.
rng dakujem za rady, snad sa optimalizujem a cadidu potlacim...
- este sa ta chcem opytat pri proti-candidovej diete ake odporucas davkovanie candexu + ako dlho ho mozem brat ?
-pisal si tiez ze kokosak, candex a oregano oil je najucinejsi na potlacenie candidy, nechyba tam tiez citricidal ?
- mozem pocas proti-candidovej diety brat pripravky ako selenium yeast free, silymarin milk thistle extract, liver detoxifier and regenerator + psyllium husk powder ?
oriesok, pouzil som tuto e-mail adresu
d.harvancova@centrum.sk
Skontroluj si to. Robim aj treti pokus na tuto uvedenu adresu
mohol by si prosim este skusit do tretice,snad sa to uz podari,potom uz neviem
RNG,dalsi pokus neuspesny,nerozumiem tomu
Biorezonancia sice funguje, len nie je spolahliva ani ako diagnoza, ani ako liecenie.
A kedze je to konkurencia inzinierov medicine, pochopitelne sa to potlaca.
Perla, je to velky problem a az teraz to lekari objavuju. Ale od psenice je raz, jacmen a najma ovos ovela menej skodlivy, a zrniny ako quinoa, teff a chia su nepomerne lepsie. Ja mam velke problemy tiez to nahradzat na stare kolena, hlavne ked mam tak velmi rad chlieb, co pre mna aj tak ako cukrovkara DM-2 dnes je zle. Nuz snaz sa jest aspon tie menej skodlive a samozrejme celozrnne, lebo nase telo potrebuje vsetky zlozky zrna, nie len bielu muku z neho, ale aj klicky(otruby) a vlakniny, ktore spomaluju absorbciu cukrov, cim sa nam hladina cukrov v krvi pocas dna vyrovna, bez skokov, a tak nam to ochrani pankreas, ktoremu tie skoky nerobia dobre a ktory po case skokov a presilenia zlyha( jeden z dovodov na cukrovku DM-2)