Otázky na RNG

oriesok.dn

tak som si koli tomu vytvorila este jednu e-mailovu adresu, prosim ťa este o jeden posledný pokus na túto adresu 80nela80@gmail.com

RNG

Nie si sam, co mas problem. Viacero ludi mi alebo nevie poslat spravu alebo ju odomna nedostanu. Obvykle je ale problem na Slovensku u tvojho servera.

RNG

Numbius , citricidal tiez pomoze , ale oreganovy olej a niektore zlozky kokosaku su na potlacenie plesni a candid najucinnejsie. Samozrejme, kedze bunkove steny tychto su povacsine celulozove a hemicelulozove, enzym Candex ich vie rozpustit/porusit.

numbius

rng dakujem za rady, snad sa optimalizujem a cadidu potlacim...
- este sa ta chcem opytat pri proti-candidovej diete ake odporucas davkovanie candexu + ako dlho ho mozem brat ?
-pisal si tiez ze kokosak, candex a oregano oil je najucinejsi na potlacenie candidy, nechyba tam tiez citricidal ?
- mozem pocas proti-candidovej diety brat pripravky ako selenium yeast free, silymarin milk thistle extract, liver detoxifier and regenerator + psyllium husk powder ?

RNG

oriesok, pouzil som tuto e-mail adresu
d.harvancova@centrum.sk
Skontroluj si to. Robim aj treti pokus na tuto uvedenu adresu

RNG

Biorezonancia sice funguje, len nie je spolahliva ani ako diagnoza, ani ako liecenie.
A kedze je to konkurencia inzinierov medicine, pochopitelne sa to potlaca.

RNG

Perla, je to velky problem a az teraz to lekari objavuju. Ale od psenice je raz, jacmen a najma ovos ovela menej skodlivy, a zrniny ako quinoa, teff a chia su nepomerne lepsie. Ja mam velke problemy tiez to nahradzat na stare kolena, hlavne ked mam tak velmi rad chlieb, co pre mna aj tak ako cukrovkara DM-2 dnes je zle. Nuz snaz sa jest aspon tie menej skodlive a samozrejme celozrnne, lebo nase telo potrebuje vsetky zlozky zrna, nie len bielu muku z neho, ale aj klicky(otruby) a vlakniny, ktore spomaluju absorbciu cukrov, cim sa nam hladina cukrov v krvi pocas dna vyrovna, bez skokov, a tak nam to ochrani pankreas, ktoremu tie skoky nerobia dobre a ktory po case skokov a presilenia zlyha( jeden z dovodov na cukrovku DM-2)