prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Tie preklepy su dokaz drevennych prstov=reuma. Na stastie este nemam ziadne deformity, len stuhnute prsty. Zachytil som to este vcas a bojujem.
Rita, wextrakt z olivovycyu listom mam na vnutrobunecne parazity ako formu borelioz odskusane uz presd rokmi na viacerych ludoch ako ucinne. Kvapky samento, coumanda a banderol su nocsie na to, samozrejme ja ich pouzivam a tak isto aj extrakt z olivovych listov, lebo mam telo riadne napadnute mykoplazmami, najma po nemocnicnom pobyte(operacia zlcnika). U mna sa to prejavuje ako zapal(reuma/lamka/arthritis)
Lenka, vredy su spravidla vysledok prieniku safylokokov z povrchu koze cez mikropraskliny v kozi do podkozneho vaziva. Alebo cez mazove kanaliky.
Ba stafylokoky su velmi ucinne najma roztok citricidalu, aplikovany vonkajso alebo aj jeho pitim.
Pozeraj na citericidal len taky, kde je jasne napisane, ze obsahuje quaternialne zluceniny Roztok sa robi z litra vody a 35 kvapiek citricidalu to je aju na povrchve natieranie, aj na vyplachy, kvapky do oci, usi a nosa, a zaroven je to denna davka na pitie pri roznych chorobach
Oriesok, pri dnesnej tichej epidemii virusov radim kazdemu si zvysovat viralnu imunitu a nie vycjkavat, az sda mu nejaky virus z tyuch co nosime v sebe premnozi, alebo z vonkajsich, ktorych dnes obieha rekordne vela sa mu nakazi a poskodi telo.
Virusy sa obvykle nedaju celkom znicit ani zamedzit nakaze s nimi, ale potlacenim ich rozmnozovania sa daju minimalizovat skody co napachaju, takze v lepsom pripade sa ani nemusia viditelne prejavit.
Pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom herpes ako na to. Treba pouzit viacero z uvedenych doplnkov a obcas ich obmienat. Uviedol som ich v poradi od najslabsich po najsilnejsie
Ja som minuly rok, ked moja zena dostala pasovy herpes pouzil na nu chaparal 2x1 gram, colostrum 15 gramov, zinok 50 mg a monolaurin 2 x 10 gramov. A bpola z toho v rekordnom case von, bez akychkolvek permanentnych nasledkov, co su u starych ludi pri tejto chorobe viacmenej ocakavane kedze tento virus casto napada nervy aj mozog.
Rng mam doma cele balenie tabliet z olivovych listov, ty si tie olive leaf odporucal najma na clamydie a boreliozy? Takze ako si napisal teraz uz namiesto olive leaf s oleuropeinom odporucas nove veci ako NAC a serrapeptaza a na vnutrobunecne parazity ucinne kvapky samento, coumanda a banderol na boreliozu a chlamydie?
Tak pri akej chorobe mozem pouzit olivove listy s oleuropein,kedze sme so synom casto chory,kedze je skolkar, mam to masadit pri kasli,alebo soploch. Dik
ak to nepojde ani na tu, tak uz Vás s tým nebudem otravovať!!!..a este by som sa chcela spýtať na jeden problém,často mávam herpes na perách a teraz sa mi vyhodil aj genitálny,ja viem že herpes sa nedá úplne vyliečiť,ale čo ho môže najlepšie potlačiť?..môžem poprosiť o Váš názor?...veľmi pekne Vám ďakujem!!!
tak som si koli tomu vytvorila este jednu e-mailovu adresu, prosim ťa este o jeden posledný pokus na túto adresu 80nela80@gmail.com
Nie si sam, co mas problem. Viacero ludi mi alebo nevie poslat spravu alebo ju odomna nedostanu. Obvykle je ale problem na Slovensku u tvojho servera.