prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravim vas rng mam este otazocky na vasz kupil som si psyllium husk powder vo forme prasku (muka) ako spravne konzumovat tuto vlakninu ? Na prazdny zaludok vrchovata cajova lyzica+dostatok vody? Alebo mozem aj kludne po jedle?na zaver ak nastupujem na proti kandidovu dietu mozem uzivat: vlakninu spomunanu vyssie? Je dovolena fazula cez proti candidovej ociste,..
pardon nespravna tema (hanbiaci sa smajlik :)
a neni to toto? aj ked neviem ci to hraju na hokeji :D www.youtube.com
Betain hcl ??
RNG.. tak ako to napraviť?
Romana, ak ta entericky pokryte kapsule oregana palia v zaludku, znamena ze sa tam rozpustili, tj ze nemas v zaludku dost kyselin, ak vobec nejake.
dobrý deň,
chcela by som sa poradiť.. Užívam už asi týždeň oregánový olej v kapsuliach od firmy NOW. Začali sa u mňa prejavovať bolesti brucha, žalúdka.. Nemôže byť príčina oregánový olej? Vážim asi 56 kg a užívam 2 tobolky dvakrát denne.
Dakujem za odpoved
rita, luidia viac cestuju a roznasaju mikroby a je coraz viac mikrobov, co vzdoruju sucasnym liekom.
Ja mam aj silne podozrenie, ze zli ludia nielenze slachtia geneticky nove mikroby(vyse 100 laboratorii okolo sveta sa s tym zaobera) ale obcas ich aj potajomky vypustia, aby zvysili pocet zakaznikov pre medicky monopol a farmaciu
Extrakt z olivovych listov je ucinny na rozne bakterie, virusy a samozrejme aj na mykoplazmicke a podobne vnutrobunecne parazity.
Ok Rng ale ked mam balenie olivovych listov doma a nemame boreliozu ani mykoplazmy, tak pri akej chorobe to mozem pouzit, pri kasli,alebo teplotach, ci uz u syna skolkara alebo u mna,ci privirusoch to nasadit alebo ked kasle...
A enzym Pankreatin je vytazok z pankreasu prasata?
RNG a je podla teba viac virusov a chorob v ovzdusi? Mne pride ze je stale okolo mna niekto chori, pamatam si ze ked som bola mala cca 25 rokov dozadu neboli ludia tak chori, cim to je ze je tolko virusov a bacilov okolo nas. Dakujem
V prvom rade odporucam kazdemu si posilnit probioticku floru v crevach tym ze si nasadzas kvalitne probiotika a kazdodenne beries Zmes mikrovlaknin Tieto totiz nam vyrobia ovela viac roznycy protilatok, nez je samotne telo schopne.
Pripadne ber aj Triphalu(1.5 gramu) a najma Berberine(2 x 1 gram) , co pomahaju znacne tu spravnu floru udrzat a to nielen v crevach, ale aj v urinarnom systeme.