prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Rng prosim ta, kupila som si wild yam od swansonu full spectrum (teda bohuzial nie ten so zarucenym obsahom diosgeninu) a tiez dhea 50 mg od natrolu... Na pms... Citam ze dhea posobi "energizujuco" a teda moja otazka je kedy ho brat? Asi najlepsie rano nie? Ked si ho dam teraz, tak sa asi moc nevyspim ci?
RNG prosim ta mam pred sebou skuskove obdobie,vela ucenia co by si odporucil na rychle ucenie a zapamatanie si uciva ci kombinaciu ginko-huperzin-vinpocetin, alebo aj lecitin alebo DMAE. Co z tohto alebo vsetko mam nasadit? DIk
Ahoj RNG, chcem kupit tento opalovaci krem z mineralnych filrov pre dieta a muza s bledou citlivou kozou. Co hovoris na zlozenie? Je tam nieco zle? Mam sa obavat filtrov ktore su NANO, pretoze uz aj to som videla na kremoch. to zlozenie je DECYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCOGLYCERIDES, TITANIUM DIOXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, STEARIC ACID, ALUMINA, TOCOPHEROL. [BI 694]. DAKUJEM
Dobry den, chcem sa este opytat na zmes**(kokosák+cukor+citritidal). Davam ho dcere raz za den, vidim zlepsenie (bez zapalu), ale koza je velmi sucha a stipe ju. Premastujem to v priebehu dna kokosovym olejom. Staci to?
Ako dlho mozem zmes** aplikovat?
Dakujem.
romana RNG odporucal najma pancreatin quadruple strenght od solgaru... kupovala som ho na iherbe, ale uz dost dlhu dobu maju vypadok... neviem co sa deje...
saluinka, na ocistu hrubeho creva a criev vseobecne odporucam kazdemu brat 15 gramov zmesi mikrovlaknin a to nie len docasne, ale cely zivot.
Pomahaju aj Triphala, aktivne uhlie, zeolity a podobne
Romana, nase vlastne telo vyraba pancreatin, takze najblizsie nasemu telu a zaroven najlacnejsie je s betainom HCl a pepsinom je brat aj pancreatin.
Pancreatin nie je vyrobeny, ale produkuje ho pankreas. Ci uz nas, alebo zvieraci. Bezny doplnok je prasaci pancreatin co je velmi podobny nasemu vlastnemu.
Nuz ja mam vsetky tie menovane v zasobe a este ovela viac, lebo som uz stary a od mala nachylny na rozne choroby hornych dychacich ciest.
Ahoj RNG ,.. chcem si spraviť očistu hrubeho čreva ale dáko po domácky, žiadne lieky atd .. čo by si odporučil? Dakujeem
RNG... v predchádzajúcich tvojich príspevkoch som sa dočítala, že odporúčaš dáke tráviace enzýmy.. lepšie ako Wobenzym.. neviem či môžeš napísať o aký doplnok ide.. alebo aspoň mail..
Mám totiž strach, že betain hcl mi nezaberie tak docela, istila by som to ešte dákymi enzýmami... nech objednám naraz..
Vdaka za odpoved