prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG ďakujem, už sa v tom trochu začínam orientovať.Narazila som na Vaše staršie príspevky o odmaskovaní streptokokaa dúfam, že som to správne pochopila-začali sme probiotikami, včera sme dali prvýkrát NAC, takže by sa už rovno mohlo začať s citricidalom? vopred ďakujem.
zatedy nic neprislo.....
redka, okolo prohormonalnych som dost opatrny ale asi mozes tie dve v mensich davkach brat aj spolu.
"Opatrnost je matka musrosti"
Yam je definitivne bezpecny, ale okolo DHEA je najma v Europe plno hluku, . Ja si ale myslim ze je to najma hluk zo strany farmacie, ktorej doplnok DHEA odobera zakaznikov na umele hormonalne nahrazky, tj je to cele len sucast konkurencneho boja medzi farmaciou a doplnkovym priemyslom.
thurzowka, vsetky doplnky sa beru podla potreby. NAC je len forma aminokyseliny a mozes ju brat akokolvek dlho, podla potreby.
vdaka rng... dufam ze mozem brat sucasne aj dhea aj yam (?)
Takže citricidal, v poriadku. A ako dlho treba brať to NAC? A aké je dávkovanie?
clavell, napisal som ti na uvedeny e-mail
sissa, prirodny bioidenticky progesteron sa da vyrobit aj laboratorne pouzitim enzymov. Vyrabaju ho z Diosgeninu, tj z yamu.
Zialbohu lekari ale predpisuju patentovane umele nahrazky tohoto hormonu,ktore maju rozne skodlive postranne ucinky.
Laboratorne /potravinarsky sa vyrabaju napr aj kvasene mliecne produkty a tie rozhodne nepovazujes za umele?!?
bolo to v inom ale pred tyzdnom.... to je v pohode ja viem ze toho mate vela...len by som potreboval...v niecom poradit...dakujem... eduardvano@centrum.sk
fiha, to je prirodne? ako je to mozne, ze to nie je synteticke, odkial sa da vziat progesteron? ale ja by som najradsej nastartovala svoje telo na produkciu progesteronu...idem pozriet aj yam. dakujem