Otázky na RNG

RNG

Sissa, skus brat yam, davka musi obsahovat 200 mg diosgeninu.
Ale pomaha aj prirodny progesteron, co mozes dostat vo forme kremu, NOW napr ma dokonca s davkovaciou pumpickou a natieras si to raz az 2 x denne na vnutornu stranu stehien.

sissa

mily RNG, zelam ti krasne den!

chcem sa spytat - moj problem je uz vyse 5 rocne kazdomesacne spinenie tyzden pred menstruaciou. na krvi som nebola, no moj gynekolog si je isty, ze mam malo hromon druhej fazy cyklu. kedysi mi pichal hormonalne inj ale npomohlo to, tak som sa nechcela pchat umelinami. neriesila som to, lenze do dvoch rokov chcem mat babo a bojim sa, ze neotehotniem, resp si babo neudrzim, kedze vystelka maternice sa mi odlupuje este pred menstruaciou tyzden.

co si mam dat na podporu hormonov 2.fazy?? (myslim ze progesteron)

bylinky, caje kt by mi mohli pomoct?

myslim to seriozne. dakujem vopred.

clavell

dobry RNG ja len ci ste na mna nezabudli....ja som vam nechaval email... tu ze sa ozvete ak budete mat cas....dakujem...

RNG

Na streptokokov je znacne ucinny roztok praveho citricidalu, tj takeho co jasne hovori ze obsahuje quaternialne zluceniny. Je dobre ho kvapkat do nosa, kde sa infekcie z kvapockovej nakazy casto zdrzuju aj dlhe mesiace a nic ustne brane ich tam neadresuje. Samozrejme pomoze ten roztok aj pit.
Pomaha brat aj serrapaptazu, lebo mnohe infekcie sa vedia zdruzit a spolocne maskovat, takze do nich nevedia ucinne preniknut antimikrobialne latky.

RNG

Kajulka, kedze kremy maju rozne zlozky tj aj prenikajuce do tela cez kozu, osobne odporucam a sam si vyrabam vlastne kremy, zlozene len z kedlych zloziek=doplnkov. Inac do tela preniknu rozne chemikalie, nejedle a dokonca zamorujuce. Voac pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom prirodna kozmetika.

thurzowka

neviem, či sa mi podarí na druhýkrát trafiť sa do otázok na RNG, ale skúsim. Manželovi pri predtransplantačných vyšetreniach našli streptokoka v mandliach. Operáciu mandlí odmietame, čítala som tu rady na liečbu cez probiotiká, NAC a následne /možno/ antibiotiká, neviem postupnosť a dávkovanie,prosím o radu alebo navigáciu, ďakujem.