prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dcére 16 r. zistili stafylokok a e.coli v hrdle, je zároveň liečená na zníženú imunitu, imunor dobrala, teraz prvá dávka immodinu + nasadený wobenzym 3x3. Celkovo problém pretrváva cca 10 mesiacov. vybrala aj ATB, stafal, žiadna zmena, kapucínka 3 mesiace. Imunolog neodporúča dalšiu liečbu ATB. Mám ešte čakať ako sa organizmus zachová po immodine a wobenzyme, alebo je aj iná možnosť. Myslela som aj na oregánový olej, ako ho užívať? Prosím o radu.
Samisato,, uved e-mail adresu a napisem ti
Este lepsie, rozne otazky mam uz mnohokrat zodpovedane, najdes ich pod menom problemu a mojim nickom cez google.sk
PF, zlozenie znamena uvedenie mnozstiev z kazdej zlozky co tu chyba.
Tj miligramy a ine jednotky ucinnosti.
Takze ti to neviem posudit.
A slovo "udajne" pouzivaju slabo informovani amateri.
Lepsie informovani porovnavaju mnozstva ucinnych latok v doplnkoch s tym co lekari, co sa s tym zaoberaju odporucaju.
Dobrý večer RNG, chcem poprosiť o možnosť kontaktovať Vás napr. mailom. Moje zdravotné problémy sú dosť obsiahle. Môžem ich opísať sem, spolu s tým čo beriem, ale obávam sa, že to tu úplne zahltím. Preto prosím o možnosť napísať Vám na mail a dostať odporúčanie a dávkovanie výživových doplnkov. Ďakujem pekne.
Ahoj RNG, chcel by som vedieť tvoj názor na jednu kĺbovú výživu, ktorú som začal užívať, údajne je najsilnejšia na trhu a jedna z najlepších, aké tu u nás na Slovensku dostať. Napíšem sem zloženie, čo si o tom myslíš, či je to fakt kvalitné zloženie.
Joint Construction Komplex 3000 mg
Glukosamin (ako HCL, síran 2KCL)
Methylsulfonymethane (MSM)
Chondroitín sulfát A (CSA)
Chondroitín sulfát C (CSC)
Joint Lubrication Komplex 1000 mg
Ľanový olej (50% alfa linolénovej kyseliny)
Cetyl myristoleát: Proprietárna zmes
(Cetyl Myristoleaste, cetyl myristát, cetylpalmitát, cetylalkohol glycerol, cetylalkohol palmitoleát, oleát cetylalkohol)
Kyselina hyalurónová
Joint Support Komplex 1000 mg
Extrakt z koreňa zázvoru (Gingerols, Shogaols)
Koreň z kurkumy (kurkumín)
Boswellia (živica) (kyselina boswellianová)
Quercetin
Bromelain
Numbius, vlakniny su v zelenine, ovoci a zrninach. Takze mozes jest napr mliecne vyrobky, vajcia maso, ryby a podobne. A samozrejme to mozes brat aj na prazdny zaludok a dobre zapit.
Jimmy, so zalezitostami mimo zdravia sa tu nezaoberam. Ale rozne steroly na to udajne pomahaju.
Numbius kludne to mozes skombinovat.
Dobrý večer chcem sa spýtať existuje niečo prírodné čo zväčšuje penis?