prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dim kupis na iherb com.... U nas to ma hoogle, ale neviem aku kvalitu ma ta znacka... Aj na mimibazare som nasla...
RNG ďakujem za odpoveď aj priložené linky, prečítala som. S tou angelikou čínskou problém nebude kúpiť, ale čo sa týka DIM nenašla som tu na Slovensku, ani v lekárni, ani v nejakom e-shope. Nevieš poradiť odkiaľ ho mám objednať? vďaka
Gabi, nepoznam ten vyrobok a jeho zlozenie.
Huba reishi je lieciva, adaptogen, davky 5 az 10 gramov prasku.
dobrý den p. RNG, prs. ta, má kava s hubou reichi organo gold nejaké špecifické účinky na zdravie, alebo je to iba reklamný trik výrobcov. Ďakujem za tvoju odpoved a čas.
cudzinec, to je velmi individualne a ja nemam na predpovedanie krystalovu gulu. Drzim ti palce aby si nemal s tym problem.
Babs, Sawe Palmetto znizuje hladinu DHT(dihydrotestosteron) ale nie hladinu testosteronu.Aspon nic na to som nenasiel
examine.com
Maca zvysuje hladinu testosteronu
www.mensfitness.com
V tomto clanku je o tom viac, pozri na
www.livestrong.com
Nakolko je to presne neviem, ale rozhodne DIM tam ma pozitivnu rolu, odporucam brat 2 x 100 mg.
Odpoeucam brat aj Dong Quai(angelika cinska, ) je to adaptogen specificky pre zeny a tiez upravuje hladiny hormonov .
A moze odvykacka trvat tak dlho aj ked som na tom len 2 tyzdne pri relativne nizkych davkach?
Dobrý deň RNG, chcela by som sa opýtať, či je vhodné užívať MACA a SAW PALMETTO spolu? Prípadne, či je Maca vôbec vhodná pre mňa a nemám užívať len Saw palmetto?? Mám zvýšenú hladinu testosterónu, čo mi spôsobuje nepravidelný menštruačný cyklus a iné problémy súvisiace s PCOS. Štítnu žlažu, nadobličky mám OK, vaječníky produkujú viac androgénov. Nechcem užívať antikoncepciu, skôr skúsiť niečo prírodné, čo by mi znížilo hladinu testosterónu.. Ďakujem za radu
RNG zatiaľ som nedostala žiadny e-mail :(
Cudzinec tie rozne chemicke lieky maju csetky skodlive postranne ucinky, vcitane aj nespavosti, Tj mozu ti robit viac skody, ako uZitku.
A kedze su navykove, nedaju sa len tak lahko prestat brat, za tym nasleduju totiz silne abstinencne nasledky, casto aj niekolko mesiacov. Takze mas pred sebou dlhy boj, zialbohu.