Otázky na RNG

orol

rng nazory, ako aj rng stres je ok, otvorim. Ale nefunguje mi otvorit tie odkazy pri rng stres (vysvietene cervenym).

Po kliknuti mi odkazuje: 404 - Stránka nenalezena Při provádění Vašeho požadavku došlo k této chybě: 404 - Stránka nenalezena.

orol

Tu mi to je jasne
-odkaz odstránený-

ale myslim tieto odkazy nemozem otvorit:

www.welltabs.com
Taketo a podobne vytazky je dnes dostat z roznych zdrojov, pozri napr na
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-

RNG

Inas neviem, ako mas zaprogramovany pocitac, ale ja nemam problemy otvorit ziadne tie spomenute temy , kde ich zadam do Google.sk
Skus teda priamo pod rng.nazory.eu

RNG

L-theanine na ukludnenie, B-vitaminy ako stres B a vodu , tj viac vody a enzymy su vhodne aj pre tehotne.
Tiez vitamin D-3, C E, mikrovlakniny a probiotika, pripadne aj krill olej, lebo aj ona aj dieta potrebuju DHA na vyvoj a regeneraciu nervovej sustavy, tj aj na mozog

orol

Pod rng stres som pozeral predtym niekolkokrat, no nejde mi otvorit ani jeden odkaz !

RNG, robi mi problem jej poradit, kedze
j e t e h o t n a
Byliny ako betonika, valeriana, medovka atd + lubovnik jej, (kedze je tehotna nejdem a nechcem davat ) a tak som sa tesil na Tvoj vzdy dobry nazor, radu.

Skus mi napisat,konkretne ake potravinove doplnky je vhodne v obdobi gravidity na uvedeny problem uzivat.

RNG

Nuz nervozita je casto zo stresu, co sa da adreasovat, pozri cez Google.sk pod rng stres
a bolesti hlavy mozu byt z nedostatku vody alebo zhorseneho travenia(kyseliny, enzymy, mikrovlakniny probiotika)

orol

Srdecne Ta pozdravujem, p. Ing., mam prosbu. 21 rocna velmi slusna a skromna slecna v druhom mesiaci gravidity sa stazuje na bolesti hlavy a nervozitu, ktore trvaju asi dva roky. Vysetrenie bolo negativne.

Poprosim Ťa o nazor, radu, pomoc, co doporucujes proti bolesti hlavy a proti nervozite tejto mladej tehotnej dame, pripadne konkretne ake vitaminy, resp. doplnky moze bez obav brat, dakujem.

RNG

Bubinko, objednavat zo zahranicia nie je ziadny problem , dnes to uz tisice Slovakov robia a je to tak lacnejsie, nez kupovat od priekupnikov, co to kupia za tu istu cenu, dopravia casto rovnako "draho", ako to dojde tebe a musia to predrazit, aby na tom zarobili. Okrem toho dovazaju len velmi maly sortiment z toho, co je na trhu a s pravidla nie spickove produkty

bubinko83

RNG to je sice pekne ale my sa tu na Sk k tym doplnkom ktore odporučate nikdy nedostneme.Objednavat zo zahraničia mi pride drahe a komplikovane kedže bohužial tomu nerozumiem :(A druha vec je že na Sk je všetko strašne predražene .