prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobre RNG, doma mam Citricidal profesional use, pisu ze serving size 3 kvapky, grapegruit seed extract 100mg(citricidal) Tak ked si dam 1 deci kokosoveho oleja tak mam dat 3 alebo 6 kvapiek, je to pre 4 rocne dieta.
A ked dieta boli hrdlo co na to, neodporucas nejake pastilky? Pretoze u tych TANTUM VERDE pisu ze posobia antibakterialne,ciastocne antivirusova a protizapalovo, takze ak sa podari s tym zabit infekciu rychlejsie,tak by to malo byt super, aspon to neprejde dole na priedusky a pluca...aspon tak si to predstavujem ze to funguje. Dakujem za vsetky tvoje rady
nika,dakujem za odpisanie,to ja majkaa,teraz som sa zaregistr.a mam anon.cislo...no cordyceps,kolostrum sa odporuca pri artritidach,su protizapalove ako antibiotikum,citala som na viac strankach,nie som ale ista zelenym jacmenom,ktory sa tiez vraj povoluje,a este olivovy olej z listov,myslis zeby mi skodili niektore tieto doplnky? rng mi poradil kurkumu s bosweliou,ktora mi nevyslovne pomohla,no uz na slovenskej stranke swanson nie je,..bolo mi celkom fajn,ale teraz ma silno boli plece,vlasntne uz cela ruka,tak rozmylam ,co z toho mi mohlo zvysit ten zapal,alebo je to iba pocasim a tymto obdobim.
anonym_7597...ak mas lupus a beries imunosupresiva odporucam ti nebrat doplnky na zvysenie imunity...inak riskujes vzplanutie lupusu...
mne pomaha na obranu pred virusmi (a zaroven neskodi pri lupuse) vitamin C, 1-2 gramy denne a na znizenie zapalu a ochranu klbov beriem MSM...
a obcas sem napis, ako sa ti dari potlacat lupus pomocou rad od RNG
A ešte by som sa chcel opýtať či dokážem aj sám prísť na to čo z toho mi chýba a čo mám dopĺňať. A či viem také doplnky nájsť aj niekde na slovensku v lekárniach alebo ich musím objednávať len zo zahraničia z internetu? Ďakujem.
Vypukla u mňa úzkostná porucha presne po roku takýchto tráviacich problémov. Takže v tom vypuknutí mohli zohrať veľkú rolu aj tráviace problémy?
dobry den rng,mam prosbu na teba,mozem uzivat psylium spolu so zelenym jacmenom nalacno?kedze oba maju byt nalacno, si rozmiesam naraz a vypijem....a este colostrum a cordyceps,osobitne,alebo spolu?a ci tieto pripravky vobec mozem,mam totiz znizenu imunitu,ktoru musim este potlacat koli lupusu,som stale chora,co sa tyka infekcii,..uzivam aj olivove listy olej,a oreganovy mi prisiel dnes..nie som si ista ci to vsetko neni prekombinovane,a ci si viac neskodim..dakujem
Dendo, opakujem uz neviem po ktory krat, travenie je vec dostatku kyselin, roznych enzymov, spravnej crevnej probiotickej flory co si musis pravidelne dosadzat a rozmnozovat exttra mikrovlakninami.
Cokolvek z tohoto ti chyba si musis doplnit, inac smerujes od neprijemnosti az k stovkam velmi vaznych zdtravotnych problemov po case.Vcitane nedostatoku neurotransmiterov a mineralov, co sposobuje depresie a tetaniu, co mozno uz mas, ked spominas antidepresiva.
Jeny, OK, vacsina GABA sa vyraba v crevach a zrejme nie v dostatku u teba, takze si to musis zrejme doplnovat.
kajuloka, na streptokoky a stafylokoky v prinosnych dutinach treba kvapky roztoku citricidalu., Inac vyvolaju zahlienenie, s hlienami sa dostvaju na mandle do hrdla priedusiek, pluc a dokonca aj do stredneho ucha. A v hlienoch sa usadia sekundarne infekcie, rozne plesnove a kvasne mikroby, co z hlienov vedia zit a dalej drazdit sliznice k vylucovaniu hlienov. Tj je to uzavrety kruh, kde treba prvotnu infelciu potlacit a tiez sekundarne/druhotne odmaskovat a potlacit serrapeptazou a oreganovym olejom.
Spomenute antimikrobialne chemikalie maju skodlive postranne ucinky, co nemaju potravinove doplnky co tu radim
Ahoj RNG,
potreboval by som nejakú dobrú radu čo sa týka doplnkov na zlepšenie trávenia. Už dlhšiu dobu ma po skoro každom jedle bolieva brucho a musím na WC. Vždy keď prejdem na nejakú diétu na zelenine, tak to dočasne trochu pomôže, ale akonáhle sa vraciam späť na normálne jedlo, tak problémy sa po pár týždňoch vrátia. Momentálne beriem AD a problémy sa mi ešte o niečo kvôli ním zhoršili.
Vopred ďakujem za odpoveď.