Otázky na RNG

numbius

RNG: potreboval by som poradit ohladom anti-candida-ovej diety: tri krat do dna si dam za kavovu lyzicu kokos. oleja, 3x2 tobolky oreg. oleja, 35 kvapiek do litra vody citricidal-u a na noc tiez probitoka... ale mam problem so stravou, snazim sa jest bez sacharidov, ale nemam jasno ktore a v akom stave mozem konzumovat potraviny, prosim ta napis mi ci su vhodne:
- kysla kapusta
- mrkva
- opecene na oleji: maso, ryba, kysla kapusta, vajce
- slepacia polievka, ine polievky (bez rezancov)
- ryby v oleji (konzerva)
- domaca klobasa (ta je asi vylucena ale istota :)

---potraviny ako cesnak, cibula, kalerab, surov. vajce, kapusta, paprika nepocitam nakolko je jasne ze to by v tejto diete nemalo byt skodne. vopred dakujem za odpoved

perla1

RNG ano viem ze GSE je dnes uz neucinne a doma mam ten citricidal profesional, ja citam tvoje rady tak zhruba viem co odporucas brat, ale neviem ci si to uz niekde pisal na co konkretne je Citricidal,olive leaf,oregano, mne ide o to co je najlepsie na streptokoka,stafilokoka a hemofila,lebo tieto bakterie sposobuju zapal priedusnice,pluc, ja som to uz hladala na nete ale nenasla som. dakujem

RNG

Perla to je velmi tazka otazka odpovedat, pozri napr cez Google.sk pod mojim nickom a slovom citricidal. Pozor GSE dnes neobsahuje povodny citricidal, ten mozes najst len pod "citricidal, profesional", kde je jasne napisane, ze sa jedna o vytazok z grapefruitovych semien CHEMICKY ZMENENY, KDE POLYFENOLY BOLI ZMENENE NA QUATERNIALNE ZLUCENINY. Pozri napr na Hoogle
Oreganovy olej je na odhlienenie a nakazy spojene s hlienami, extrakt z olivoveho oleja obvykle radim na virusy a mykoplazmy, ale na virusy je skor silnejsi chaparal a masivne davky vitaminu C.
Odporucam drzat aj NAC, odmaskovac/odhlienovac na rozne nakazy co sa maskuju hlienamy a hlienom podobnymi latkami.

RNG

Kajulka , to velmi zalezi od vyrobcu a ruclostio tabletovacich strojov. Nie vzdy su tablety prehriate. Ale existuju aj zelatinove kapsule, co maju tycy eciek menej a viac zelatiny alebo mikrovlaknin a modifikovanych skrobov ako plnidlo.

RNG

acme 1, ja som skor za presne urcene vytazky, tj standardizovane, kde je zname presne mnozstvo ucinnych latok.
Doplnky sa daju kombinovat prakticky s velmi malo vynimkami, tvoje nepatria medzi tie vynimky

perla1

RNG poprosim ta o vysvetlenie a to ci by si mi napisal na ake bakterie alebo virusy zabera olivovy extrakt,oregano a gse. Co je ucinne na streptokoka,stafilokoka, hemofila,mykoplazmu,potrebujem to vediet ked pridu deti chore a vyjde im konkretny bacil zo sterov co mam nasadit. Dakujem velmi pekne

kajulka6

Ahoj RNG,citala som ze moc neodporucas brat tabletky,kvoli eckam a ze sa tepelnym spracovanym znicia aj vitaminy. Kedze chcem synovi objednat nejake multivitaminy pre deti je vacsinou chewable-cmulajuce tabletky. Aky je vyrobny proces chewable tebletiek,nikde som to nenasla ci je to podobne ako klasicke tvrde tablety a ci su v tom ecka. Dakujem

akme1

Ďakujem RNG za odpoveď. Dnes som si kúpila mačací pazúr ale čaj, a extrakt z grepových jadierok, viraimun-diochi-je to zmes betaglukánov. Asi týždeň užívam WM -enzímy. Môžem to takto spolu užívať? Lieky už neberiem.