prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň, kúpil som si multi-enzyme formulu a bohužial obsahuje pšenicu a navyše mlieko, takže som mal z užitia tablety prudkú alergickú reakcium, možno aj maltodextrin mi nerobí dobre...super papaya enzým mám pocit, že je o dosť silnejší, lebo ho telo v pohode prijíma, po užití tohto doplnku som sa cítil lepšie ako po multi-enzyme.
Prosím vás, mali by ste chuť zohnať mi hypoalergénne enzými...teda bez nevhodných prímesí a plnidiel?
Naozaj som už zúfalý z tých...nechcem nadávať...alergí, aj na malé stopy hocijakej zložky.
Znovu zbytočné vyhodené peniaze...našiel som na nete jednu firmy, ktoré vyrábajú hypoalergénne doplnky...je to Now Foods alebo aj Source Naturals, mnoho ľudí si pochvaluje ich výrobky(podľa komentárou na fóre}...najmä čo sa týka pomeru cena/výkon.
Boli to produkty:
1.Now Foods, Super Enzymes Caps, 180 Capsules
2.SOURCE NATURALS Daily Essential Enzymes (500mg) 240 caps
Ešte som zistil že od firmy Doctor´s best sú veľmi dobré, ale o to drahšie.
Podľa zloženia vyzerá, že sú veľmi silné a nemajú alergény.
Máte s nimi nejaké skúsenosti?
Probiotika je najlepsie uzivat vecer, s jablkom, aby sa mohli v noci rozmnozit a osidlit creva, vytlacit ine neziaduce bakterie, plesne a kvasinkove kultury.
ivva, ked chces vediet, z coho ti je zle, neber ich naraz.
Viackrat som spomenul herxheimerovu reakciu(reakcie tela na privela vybitych bakterii naraz).
A upozornoval som, ze mnohe nove jedla alebo doplnky(taktiez lieky) treba zacat brat v nizzich davkach, aby si telo mohlo zvyknut.
A hodne vody.
GSE sa nebere na celkom prazdny zaludok.
Je urcite mnozstvo ludi, co maju reakcie na hubove extrakty a kvasnice(neschopnost stravit manoprotein)
čau juli moj mail je majo2906@centrum.sk
a platí to, chcem sa toho zbaviť :}
Dobry deň,RNG.Srdečná vďaka za poradenie. Iste sa Vám čká, lebo Vas spominam v dobrom ako mojho zachrancu každý deň. Takže minulý týždeň som si bola kupiť ten BETAIN HCL ako ste mi poradili na ten žal. a pomalé trávenie. Užívam ho týždeň a normalne tomu neverím, ale keď si dám po každom obede 1 tabletu, do 15 min. mi nič nie je, žiadna ťažoba, pocit plnosti.Ani nafuknutie. Dokonca na sebe pocitujem akesi prebudenie, vačšiu chuť do života, viac energie. Popritom denne beriem aj ten zelený jačmeň a kupila som si u vas aj tie probiot. kultury.Len mi prosím poradte, kedy ich mám užívať-rano, alebo večer.
A ešte raz Vam z celeho srdca ĎAKUJEM, lebo už som bola bezradna a lekári mi nič na to nedávali, nanajvýš pancreolan, ale to bolo nanič.
A ešte niečo: dnes som si bola kupiť tu soľ v Bille na tu moju zniženu hladinu draslika, ale tá soľ je v polkilovom sáčku za 25 Sk a jej zloženie je: 58%NACL
38%KCL
ostatok jod.
Inu nemali, iba tutu jedinu čo obsahovala draslik. Tak sa vas chcem opytať, je to ona? A stačí mi ju uživať iba pri varení? Piť ju nemusim na doplnenie draslika?
Vďaka za všetko.
Táto téma mi padla vhod. Mne býva zle z GSE. Aspoň myslím, že je to z toho. alebo možno aj z imunoglukánov (100mg)?
A mám gastritídu. RNG, mohla by som to GSE užívať aj tak, že ráno naraz niekoľko kvapiek, potom naobed a večer? Alebo to nemá potom taký účinok ako keď popíjam 30 kvapiek za deň? Ďakujem
este na tie oci-bolo tu zopar tem na tlak.
Osobne sa s tym nezaoberam. To je ciste zalezitost pre lekarov.
Jedine tu spominali chybu merania tlaku ked ma niekto zhrubnutu rohovku.
Odporucam cistenie ciev(lecitin) a antioxidanty(lutein, vinpocetin,extrakt z hroznovych semien, vitamin E a C...
A utekam do roboty
Este na ten zeolit: zeolity su qbsorbcne materialy. Obycajne sa pouzivaju ako zlozky protihnackovych liekov(podobne ako aktivne uhlie-Carbantox-Citrocarbon).
Specialne supermale ciastocky-tekute zeolity, sa dostanu aj cez bunkove steny a absorbuju=odmoruju v celom tele.
Su patentovane v USA ako protirakovinny prostriedok(rakovina vznika hlavne zo zamorenia)
lenca, ten papajovy enzym je slabucky.
Bolesti zaludka z enzymov su obvykle pri eroziach zaludocnych stien alebo zaludocnych vredoch. Daj si vysetrit , ci nemas Helikobakter.
Zdravy zaludok by nemal reagovat na proteolyticke enzymi
A to Wobenzyme je pomerne slaby, preto na ucinok sa musi brat tak vela piluliek z neho.