Otázky na RNG

RNG

delphia, zihlavovy caj, co sa predava bezne je obvykle z listov zihlavy.
Ja odporucam hlavne z korenov zihlavy.
Ani jeden z nich neskodi na srdce, naviac v korenoch zihlavy je plno sterolov ktore su naopak dobre na srdce.
Jedina literatura z Maroka, kde pouzivaju vytazok zo zihlavy na znizovanie tlaku pise o pokusoch na potkanoch, kde velka davka vytazku zo zihlavy(AEN)natolko znizila tlak(bradychardia), ze to viedlo az k zlyhaniu srdca.
Nuz ale nemyslim, ze take davky sa daju len tak lahko dosiahnut a ze mensie su skodlive.
Podla toho by sme nemali jest ani sol, lebo hoci 2000 mg=2 gramy potrebujeme ale 30-40 gramov naraz nas usmrti....

RNG

nuz ja pouzivam cistu kyselinu askorbovu, tak asi kopcom lyzicku(5 gramov+) kazdy den do mojho caju, spolu so steviou na osladenie(tiez pomaha pri cukrovke).
Zo zaciatku som nezniesol viac ako 2-3 gramy, dnes nemam problemy pri tejto davke.
Samozrejme to nepijem naraz ale postupne cely den(flasu si nosim so sebou) a pridavam tam aj ine, v poslednom case tiez lyzicku praskoveho MSM(4 gramy?), lebo som mal rozne reumaticke problemy a na to je MSM dokazane dobre, tiez na regeneraciu klbov aj ciastocne detoxifikaciu, lebo je to silne polarne rozpustadlo.

Mimi323

V DM majú práškové C? tak to by som chcela vidieť, čo to je.
Ak sa bojiš, tak si kup od Damiana, to je super.

femka

Zdravim RNG:)...chcela by som sa opytať na Vaš nazor čo sa tyka vitaminu C-u nas v DM drogeri pri vyživovych doplnkoch dostať 100% praškovy vitamin C /ale nič ine v popise nie je)a teraz neviem či ho kupiť alebo nie? bojim sa aby nedrazdil žaludok kedže asi to nebude forma ester c hmm.......A ešte by som sa chcela opytať či je vhodne popijať citronovu šťavu(z citrona) počas dna v stolovej vode alebo radšej narazovo a potom už počas dna len vodu?...dakujem

delphia

informujem sa preto, lebo som ho radila jednej dievcine na akne a ona povedala, ze dlhodobo v kuse sa zihlavovy caj nema pit, lebo skodi na srdce. pije ho 2 tyzdne, potom 2 tyzdnova pretavka a tak opakuje.

RNG

delphia, zihlavovy caj sa da pit neobmedzene dlho, hoci neviem, pre co by si to robila. Najucinnejsi caj je ale z korenov zihlavy, nie listov.
Dobry je na acne, rozne kozne problemy dokonca aj ciastocne na hormonalne a detoxifikaciu tela

RNG

Vdacna, neviem aky produkt mas.
Ale koloidne striebro je aj na vonkajsie pouzitie aj na vnutorne. Parkrat denne niekolko kvapiek do nosa vynici v nosnych a prinosnych dutinach rozne infekcie, ktore sa tam casto nachadzaju.