prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
mery 71, ortut to moze sposobovat.
Na druhej strane aj gastritida moze byt pricinou poskodenia nervoveho systemu.
Osobne by som adresoval oboje.
Pomerne dobry test na zamorenie ortutou je zobrat 600 mg alfa lipoickej kyseliny(chelator ortute) a ked dostanes zavratew a depresiu z toho, tak mas v tele privela ortuti a pri chelacii ALA sa ti docasne dostala odburana ortut do krvneho oberhu a vyvolala depresiu. Porom radim ist na mensie davky, (25 mg) brane kazde 3 hodiny, pripadne pouzivat aj ine chalatory ako vnat koriandra(cilantro) co si mozes doma pestovat kazdy sam a vyrabat z toho pomazanky, polievky a podobne.
Velmi intenzivne odmorovanie vyzaduje DMSA,alebo DMPS(zdroje siry, poriadne drahe...)) a to je znacne dlhy a dost neprijemny postup.Osobne som skor za ALA a MSM, hoci je to ovela pomalsie, ale menej problemov je s tym.
No a samozrejme tekute zeolity a cilantro.
Na gastritidu by som bral protizapalove(curcumin, dumbier, vitaminC, bromelain) a samozrejme rozne ine traviace enzymi.
No a probiotika, selen a zinok, tak ako to radim vlastne kazdemu
cpe, koloidne striebro su ultradrobne ciastocky, ktore sa vznasaju vo vode prakticky do nekonecna.
Ja som meral (kedze si vyrabam koloidne striebro uz dlhe roky a v mojich predajniach som nainstaloval povodne aj poloprevadzkove zariadenie na vyrobu) rozne koncentracie striebra po tyzdni, mesiaci a roku, v priesvitnych flasiach , blizko okna a zistil som len velmi maly ubytok ionov a koloidnych ciastociek. Teda aspon v tom, co som ja sam vyrobil.
Takze tie vsetky spravy o "usadani" a "strate ucinnosti" su bludy.
Samozrejme koloidne(ionicko-koloidne) striebro velmi rychlo strati ucinok, ked je do neho cokolvek pridane, vcitane cistej vody z vodovodu. Preto aj v zaludku ucinkuje len niekolko minut a reci, ze sa dostane inde do tela cez zaludok v ucinnych kvantitach a forme su bludy.
Nieco sa dostane v ustach priamo cez sliznicu do krvneho obehu.
Zaludocna kyselina znici ucinok na menej, nez na 1/10000 povodneho. Len velmi velke davky koloidnych ciastociek, ktore som nikdy neodporucal to mozu spravit do tela v dostatocnych davkach. Koloidne ciastocky poskodzuju trochu aj nase bunky, ale tie sa vedia opravit=regenerovat rychlo.
Mikroby sa nevedia regenerovat, tie ked su hoci aj celkom malo poskodene, umieraju
janulienocka, piskanie v usiach(tinitus) tu uz bol spominany. Jedna sa o nasledky zapalov alebo aktivnu mikrobialnu infekciu vo vnutornom uchu.
Takze protizapalove, doplnky, cistiace enzymi a pripadne niektore antimikrobialne su na to odporucene. Ja by som bral citricidal a oreganovy olej v prvom rade,
pripadne niektore antiviralne(pozri temy herpes a pod).
Virusy v tele, ktore nosime bezne sa casto zdrzuju na nervovych vlaknach a vyvolavaju zapaly.
Niekedy sa nosohltanove mikroby prebojuju do vnutorneho ucha a tam tak isto sposobuju skody a zapaly.
Tinitus je niekedy sposobeny aj drobnymi krystalikmi(kalcifikaty) ktore sa vytvaraju na mieste zapalov a tie ovplyvnuju statokinetiku(rovnovahu) aj dlhe mesiace po zlikvidovani zapalov. Na to pomaha potom len chelacia(ovocne kyseliny, EDTA, cilantro)
babo 1, napisal som ti
RNG,chcem sa spýtat,dá sa nejako zistit,či sa v mojom tele nachádza nejaká ortut a aké množstvo?Dá sa to nejako otestovať?V minulosti som mával veľa amalgánových plomb-okolo 16.teraz už iba 7.Roky mám problémy s trávením(chron.gastritída),silné depresie,úzkosť,rozne alergie a pod.Tak by somchcel nejako zistit,či to nieje z tej ortuťe.
RNG, niekde som cital, ze koloidne striebro sa ma spotrebovat do priblizne siedmich dni. Je to pravda? Ma koloidne striebro nejaku dobu, do ktorej ho treba spotrebovat?
A este jedna vec. Ked koloidne striebro su male castice striebra, ktore su neustale v pohybe a tak pri styku s bakteriami a virusmi ich narusaju, nemozu tak isto poskodit napr. krvinky, krvne dosticky, pripadne ine telove bunky? Vdaka
Dobry den RNG,pred casom som Vas ziadala o radu na piskanie v usiach,tieto tazkosti sa mi ciastocne upravili,mam vsak silne celodenne zavrate,zacali mi asi pred dvomi tyzdnami,po infuziach ktore som brala na to piskanie v usiach. Lekari nevedia cim to moze byt,vraj to Menierova choroba pravdepodobne nebude, kedze nevraciam a sluch mam v poriadku, je to vsak hrozne.Mam pocit,akoby som bola opita,ked sa viac poprechadzam je to lepsie,ale ked sedim,stojim,vsetko sa so mnou kruti.Skuste mi prosim poradit.
dakujem :)
ahoj,
planujem tehotenstvo a preto by som ta chcela poprosit o nejaky zoznam doplnkov ktore by som mala brat a ktore sa v tehotenstve nemozu. Planujem nieco objednat cez net zo swansonu alebo puritan. Ak by si mal cas chcela by som konkretne nazvy produktov na mailovu adresu. Vopred velmi pekne dakujem:)
dakujem