prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
oxi, helikobaktera ma okolo 20 % deti a az 50% ludi nad 50 rokov. Takze nie je nijak zriedkavy. Nie kazdemu skodi rovnako, ale nikomu nie je uzitocny, pre to ho treba podla mna co najskor potlacit alebo vybit.
Z prirodnych mam na to oskusany zinok a koloidnu striebornu vodu.
Lekari maju kombinaciu silnych antibiotik a zlucenin tazkeho kovu-bismuthu.
Takze si mozes vybrat.
Ja osobne odporucam kazdemu kazdodenne brat zinok aj tak, a ucinna davka koloidnej striebornej vody je 4x2 lyzice , aspon mojmu bratovi to za mesiac vytlklo helikobakter.
Krv ukazuje pozitivne aj po zniceni helikobakteru aspon pol roka(imunitna reakcia). Rychlejsie reagujuce su ine testy, ako napr dychovy.
mozes prosim napiat nieco blizsie o liecbe helicobactera? diagnostikovali mi ho z krvi
cajik, sivasta pokozka nie je dobry znak. Nasvedcuje zamoreniu tela. Na to najskor odporucam pouzivat enzymi, ktore precistia telo a zlepsia travenie, tj zasobovanie tela roznymi regeneracnymi materialami.
Tiez odporucam ako kazdemu selen, zinok, probiotika.
Odporucam rozbor krvi, ci sa tam nejedna o nejaky problem v tele mikrobialneho povodu.
Bozenka 1163, o zltych kruhoch okolo oci som este nepocul.Ale skus nieco na cirkulaciu, ako kremy s obsahom vitaminu C(serum C). Daj si urobit rozbor krvi, ci ti nahodou nenajdu pecenove enzymi zvysene, hlavne bilirubin, ten zvykne farbit plet do zlta.
Ak ti to zistia, precisti a regeneruj si pecen pouzitim protokolu dr Berksona.
Kostialko, neviem ci moze citricidal sposobit zltnutie zubov, ale kedze ja ho pouzivam uz dlhe roky, musel by som ich mat uz kanarikovozlte. A nemam, tj dost pravdepodobne mas to zafarbenie od niecoho ineho(kava, farebne ovocne stavy, farebne ovocie, caje...)
oxy, nemam skusenost s pouzivanim GSE na helikobaktera(tj ziadne konkretne data), ale mam skusenost s pouzivanim zinkovych preparatov a koloidnej striebornej vody.
agaven, plny nos moze mat z alergii alebo z nakaz v nosnych a prinosnych dutinach. Na alergie je quercitin, vitamin C a Bromelain hlavne, Na nakazy v prinosnych dutinach koloidne striebro kvapkat niekolkokrat denne do nosa, pripadne to striedat s roztokom GSE/citricidalu
Deti v skolach chodia casto nakazene a nakazu si vymienaju(bacilonosici su casto na vzhlad zdrave dete)
Na zvysenie imunity odporucam betaglukany, ci su latky vyrobene z kvasnic a hub obvykle. Swansonvitamins.com ma vyborny a silny vytazok pod menom Agaricus Blazei s obsahom 275 mg betaglukanu na kapsulu. Na imunitu odporucam 2x1 kapsulu denne.
Inac kazdemu odporucam brat denne selen, zinok a obcas aj probiotika, aspon raz tyzdenne.
Petri, menovane nepoznam osobne, ale je na trhu dnes plno stabilnych probiotickych kultur, ktore vydrzia mesiace az roky bez chladenia. Najlepsia su samozrejme tie , ktore su dobre uzavrete a rozpustia sa az v crevach.
Pre 4.5 mesacne babatko-kojenca odporucam co najmenej styku s ludmi, tomu sa este len buduje imunita a znacnu cast este dostava od matky.
Utoku na imunitu su caste stepenia, osobne by som deti nestepil v prvom roku zivota vobec, naopak, ochranoval.
Inac na stepenie mam nazor, ze je vacsina aj tak zbytocne zamorovanie tela a ze latky, ktore sa nachadzaju vo vakcinach su casto skodlivejsie pre telo, nez uzitok vakcin. Ked porovnavam dnesne deti s tym, co si sam pamatam z detstva, dnesne deti trpia hromadou alergii a nakaz, ktore sme my nepoznali . Slovo alergia bolo kedysi velmi vzacna vec, jedine co sme poznali bola senna nadcha
ginza, sok moze sposobit velke skody na nervovom systeme.
Mozno by mu pomohlo brat obcas zmes B vitaminov ako Stress B, alebo B-12 pod jazyk(sublingual B-12)
Dobry den RNG, prosim Vas co by ste odporucili mlademu cloveku, ktory ma sivastu pokozku, caste opary/herpesy a trpi nadmernym vypadavanim vlasov? co je pricinou a ako to vyliecit? Dakujem