prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Mavam tmavozlte kruhy okolo oci,co by mi mohlo pomoct sa ich zbavit?
Dobrý den. Chcem sa opytať či ma niekto tiež taky problem, kloktam si hrdlo citricidalom a mam pocit že mi žltnu zuby. Mam všetky biele blomby a teraz mi začali žltnuť, tak neviem čim to je. Dakujem za odpoveď.
ako dlho by sa malo GSE uzivat na helicobaktera?
dobry den ja by som sa chcela spytat na dceru opakovane nadcha sopel koloid striebro nepomohla ale lebo ked ma lozisko streptokoka niekde no nosnu mandlu jej vybrali ale vracia sa jej to ja nedam vybrat jej aj krne inak ako nieco na podporu imunit system som nasla swanson immune essentials beta glukan maitake ... ci toto by mohlo uživat ako 7 rocne dieta je ako casto nachylna ved navstevuje aj skolské zariadenie ak by som mohla poprosit davkovanie toho lieku ja uzivam bone essentials ale mne zabral už užasne tak dakujem nakolko mam potvrdenu tetaniu a uzivala som antidepresia a ako som uzivala ten vyrobok tak už antidepr, neuživam preto vam chcem podakovat že ste mi pomohli sa dostat z tych likov navikovych dakujem za radu
prosím RNG,chcela by som sa spýtat na používanie probiotík pre dojča,moj syn má 4,5mes.a dávam mu probiotické kvapky BioGaia,,,teraz som čítala o probiotikách Infants Dophilus,,,chcela by som vediet tvoj názor na používanie probiotík,či sa tam tie probiotiká skutočne nachádzajú,/myslela som,že probiotické kultúry dlho neprežijú/ ešte v tekutej forme,ale prášok?a ak ich neodporučíš,?,čo by si mi navrhoval na posilnenie jeho imunity?vopred dakujem
RNG porad mi mojmu bratovi sa trasu ruky bol u lekara brali mu krv na vysetrenie nic sa nenaslo.Ale sa mu trasu ruky nie stale ale obcas.Prezil velky stres umrela mu dcera vravia ze to moze mat od toho.
RNG?kedy ty spis? :)
Ak sa jedna o rakovinne metastazy, pozri na temy rakovin, tam najdes hromady roznych prostriedkov na potlacenie rakovin, napr B-17, graviola, lapacho, betaglukany,silne antioxidanty,collostrum, samozrejme spomenute silne enzymi, specialne protirakovinne diety,protokol dr Eleny Budwig(lanovy olej s tvarohom), az po rozne alternativne lekarske, ako pouzitie peroxidu vodika, MMS(tiez kyslikova metoda) , masivne infuzie askorbatov atd.
Pozri aj na www.cancertutor.org
kde uvadzaju rozne z tychto metod do podrobnosti.
Ja osobne, kedze nemam k dispozicii na blizku ziadneho lekara, s ktorym by som mohol tieto metody pouzit by som pouzil v prvom rade pristupne doplnky, ako graviolu, lapacho, betaglukany, collostrum, Samento a samozrejme velke davky enzymov a cistiacich-odmorujucich latok(zeolity, hlavne tekute zeolity, drevenne uhlie), pripadne lanovy olej s tvarohom, kokosovy olej,
elagitanin a plno inych silnych antioxidantov.
Pokusil by som sa zohnat aspon tabletkove B-17 a pripadne pil male davky DMSO na zlepsenie prieniku roznych protirakovinnych do nadorov.
No a samozrejme by som presiel na protirakovinnu striktnu dietu(zeleniny, orechy,kokosovy a lanovy olej-(samozrejme len virgin) malicko ovocia a len trochu celozrnnych produktov, tj nieco ako Breussova "hladovka"
A bral by som aspon co najvacsie davky askorbatov ustne(hlavne ester C s ktorym sa da vybudovat velmi vysoka hodnota v krvi aj ustne)), kedze na infuzie by som asi ziadneho z okolitych lekarov nenahovoril
Ja viem, je to velmi vela na Slovaka, ale ja som na stastie v USA, kde mam vsetky tieto menovane prostriedky-potravinove doplnky- k dispozicii a cim viac z nich beriem naraz, tym je vyssia sanca, ze to vybojujem vitazne.
michalina, na tumory su rozne enzymi, jod a strava smerom ku zeleninam a surovym jedlam(blizko vitarianskeho, s co najmenej masom)
Na pecen je hlavne protokol dr Berksona.
tiskar, tema borelioza tu uz bola viackrat, pouzi vyhladavac, zadaj si tam slovo borelioza a tam to vsetko najdes.
Nic nove som od vtedy na boreliozu nenasiel(samento,/uncaria tometosa, extrakt z olivovych listov,graviola,a ine antimikrobialne, rozne protizapalove a v pripade poskodenia klbov doplnky na regeneraciu klbov, to tiez najdes v temach na klby)