prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
elesar, jedine mozne zachovanie cerstvosti nekonzervovanych panenskych nenasytenych olejov(okrem nasyteneho kokosoveho) je ich chladit. Bezne olivove dochadzaju z obchodov uz jemne smradlave. Su sice aj tak zdrave, ale keby si ochutnal cerstvo vytlacene, ako som mal moznost ja na ochutnavke olejov v Californii, tak by si vsetky chladil ako ja v ladnicke. To nevadi, ze stvrdnu.
rng prosim vas toto je riedeny koncentrat alebo cista stava teda gel z aloe vera -odkaz odstránený- vdaka.
rng, opat vdaka. prosim mohol by si sa pozriet na TF Plus, podla zlozenia co si o tom myslis opat v suvislosti s boreliozou, link:
www.healthtotem.com
Je o.k. uzivat Samento 3xdenne, graviola 3x3 denne, vytazok listy olivy, semienka hozna 3x denne, alb. viac? Pozdravujem.
Nina 26, nemas, prosim Ta, este "zvysne" probiotika?
Dobry den rng rad by som sa opytal ci rybi tuk moze byt prospesny pri liecbe akne a ked ano ako ucinkuje dakujem
a doplnam , ze sa snazim prehodnotit aj stravu , doteraz som sa snazila jest vela zeleniny ovocia pit tekutiny , jest celozrnne veci lebo mam velke problemi s travenim , sice zijem dost extremnym zivotom co sa jedla tyka , no nemala som doteraz az take strasne problemi s nafukovanim , ked zo mna vychadzali plyny tak to bol evidentne len vzduch a netrvalo to dlho , lenze toto uplne obmedzuje moj zivot , potrebovala by som asi nieco fakt silne a ucinne no nenavykove cim by sami len zregenerovalo crevo a nemusle asom stale uzivat tablety , v noci nemozem spavat lebo citim strasny tlak v zaludkua takisto v oblasti srdca este sami aj tazko dycha , bojim sa zjest cokolvek lebo ma hned nenormlane nafukne , tak ak by ste vedeli o niecom naozaj ucinnom bola by som vam velmi povdacna , dakujem
prosim vas poradte mi nieco fakt ucinne proti nafukovaniu , uz je to na nevydrzanie , zhorsilo sa to teraz posledny tyzden , neda sa s tym existovat , hocico zjem tak ma nafukne ako slona , skusala som uz rozne typy probiotik - probiofix, biopron rozne druhy vitaminov u na travenie anic , esspumisann meteo , nepomaha ani activia , nieze som len nafuknuta ale plyny zo mna stale idu a nie je to asi len vzduch lebo dost to aj pachne , poradte nieco aby sami tie plyny vobec netvorili nieze len zo mna nevychadzali ,
RNG...kupil som si extra panensky olivovy olej, no po tom, co som ho nechal par dni v chladnicke cast z neho akoby stuhla a plava v ostatnom oleji. je to v poriadku??? nie je ten olej pokazeny??? vdaka
OK. To som posielal z roboty.Takze o par hodin.