Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

elesar, jedine mozne zachovanie cerstvosti nekonzervovanych panenskych nenasytenych olejov(okrem nasyteneho kokosoveho) je ich chladit. Bezne olivove dochadzaju z obchodov uz jemne smradlave. Su sice aj tak zdrave, ale keby si ochutnal cerstvo vytlacene, ako som mal moznost ja na ochutnavke olejov v Californii, tak by si vsetky chladil ako ja v ladnicke. To nevadi, ze stvrdnu.

tiskar

rng, opat vdaka. prosim mohol by si sa pozriet na TF Plus, podla zlozenia co si o tom myslis opat v suvislosti s boreliozou, link:
www.healthtotem.com

Je o.k. uzivat Samento 3xdenne, graviola 3x3 denne, vytazok listy olivy, semienka hozna 3x denne, alb. viac? Pozdravujem.

trubkala

a doplnam , ze sa snazim prehodnotit aj stravu , doteraz som sa snazila jest vela zeleniny ovocia pit tekutiny , jest celozrnne veci lebo mam velke problemi s travenim , sice zijem dost extremnym zivotom co sa jedla tyka , no nemala som doteraz az take strasne problemi s nafukovanim , ked zo mna vychadzali plyny tak to bol evidentne len vzduch a netrvalo to dlho , lenze toto uplne obmedzuje moj zivot , potrebovala by som asi nieco fakt silne a ucinne no nenavykove cim by sami len zregenerovalo crevo a nemusle asom stale uzivat tablety , v noci nemozem spavat lebo citim strasny tlak v zaludkua takisto v oblasti srdca este sami aj tazko dycha , bojim sa zjest cokolvek lebo ma hned nenormlane nafukne , tak ak by ste vedeli o niecom naozaj ucinnom bola by som vam velmi povdacna , dakujem

trubkala

prosim vas poradte mi nieco fakt ucinne proti nafukovaniu , uz je to na nevydrzanie , zhorsilo sa to teraz posledny tyzden , neda sa s tym existovat , hocico zjem tak ma nafukne ako slona , skusala som uz rozne typy probiotik - probiofix, biopron rozne druhy vitaminov u na travenie anic , esspumisann meteo , nepomaha ani activia , nieze som len nafuknuta ale plyny zo mna stale idu a nie je to asi len vzduch lebo dost to aj pachne , poradte nieco aby sami tie plyny vobec netvorili nieze len zo mna nevychadzali ,

elesar

RNG...kupil som si extra panensky olivovy olej, no po tom, co som ho nechal par dni v chladnicke cast z neho akoby stuhla a plava v ostatnom oleji. je to v poriadku??? nie je ten olej pokazeny??? vdaka

ivkka

RNG, myslela som to tak, aby si mi preposlal mail s konkretnymi doplnkami, ktory si vcera poslal pre babo1. Tiez si nieco podla toho objednam. :-)
Dakujem