Otázky na RNG

RNG

Maria 2, teplo a masaz odstranuju tuhnutie svalstva po cviceni(zvysuju tok lymfy, ktora odvadza splodiny z tela)
Na zlepsenie toku lymfy je dolezite dostatocne pit, pripadne brat enzymi ako bromel;ain, serrapeptazu a tiez univerzalne polarne rozpustidlo a zaroven zdroj siry pre slachy a klby, MSM.
MSM je bezpecny doplnok, pouziva sa v davkach niekolko gramov denne(pre dospeleho) a su aj kremy s obsahom MSM(mozes si ich aj sama vyrobit pridanim MSM do kremov(5-10%))
Ja ho tiez pouzivam na klby, bolave svaly a aj ustne beriem MSM proti reumatickym bolestiam(starsi clovek)

RNG

perlicka, Indonal je liek, ktory ma na flaske udane davkovanie.Ucinna latka je I3C.

DIM a I3C sa ako doplnky vyzivy(vytazky z kapustovin) davkuju od 400 do 600 mg denne rozdelene do viacerych davok

RNG

rebeka, na vlasy su rozne B-vitaminy(pantotenicka kyselina a biotin), zinok, kremik(silicium-silicone)) a ine vo vacsich davkach, nez specifikuje stara "odporucena denna davka".
Dobre su vytazky (silne caje) z praslicky a zihlavy z bylin.
Ale mozes to mat aj z hormonalnych kolisani(doplnky yam, pupalkovy/borakovy olej, damiozna Dong Quai), z nedostatku jodu,
Zo sleho travenia alebo privela DHT(potlaca sa zinkom, vytazkom z korenov zihl;avy=silny caj) alebo tiez DIM a I3C

maria2

rng prosím VáS ako možem posilnit ras šliach u dietata aby netuhli cvičenim masírovanim ak viete mi poradit krém liek hoci co 6 rocné dieta gumovych macikov je na podporu šlachy na nohach dakujem krem pagaštan kamilkový arniku použivala ale este nieco lepšie dakujem