Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Maria 2, teplo a masaz odstranuju tuhnutie svalstva po cviceni(zvysuju tok lymfy, ktora odvadza splodiny z tela)
Na zlepsenie toku lymfy je dolezite dostatocne pit, pripadne brat enzymi ako bromel;ain, serrapeptazu a tiez univerzalne polarne rozpustidlo a zaroven zdroj siry pre slachy a klby, MSM.
MSM je bezpecny doplnok, pouziva sa v davkach niekolko gramov denne(pre dospeleho) a su aj kremy s obsahom MSM(mozes si ich aj sama vyrobit pridanim MSM do kremov(5-10%))
Ja ho tiez pouzivam na klby, bolave svaly a aj ustne beriem MSM proti reumatickym bolestiam(starsi clovek)

RNG

perlicka, Indonal je liek, ktory ma na flaske udane davkovanie.Ucinna latka je I3C.

DIM a I3C sa ako doplnky vyzivy(vytazky z kapustovin) davkuju od 400 do 600 mg denne rozdelene do viacerych davok

RNG

rebeka, na vlasy su rozne B-vitaminy(pantotenicka kyselina a biotin), zinok, kremik(silicium-silicone)) a ine vo vacsich davkach, nez specifikuje stara "odporucena denna davka".
Dobre su vytazky (silne caje) z praslicky a zihlavy z bylin.
Ale mozes to mat aj z hormonalnych kolisani(doplnky yam, pupalkovy/borakovy olej, damiozna Dong Quai), z nedostatku jodu,
Zo sleho travenia alebo privela DHT(potlaca sa zinkom, vytazkom z korenov zihl;avy=silny caj) alebo tiez DIM a I3C

maria2

rng prosím VáS ako možem posilnit ras šliach u dietata aby netuhli cvičenim masírovanim ak viete mi poradit krém liek hoci co 6 rocné dieta gumovych macikov je na podporu šlachy na nohach dakujem krem pagaštan kamilkový arniku použivala ale este nieco lepšie dakujem

Rebeka12

doteraz som vzdy len citala RNG vase rady,chcem napisat uznanie na vase vedomosti a napriek zaneprazdnenosti ocenit snahu pomahat neznamym ludom.Moj dlhodoby problem je vypadavanie vlasov,lamanie nechtov.Uzivam zinok 15mg denne a teraz sa od vas dozvedam,ze bezpecna davka je ovela vyssia.Keby neuverim davkovaniu od vyrobcu,nemusela som mat aj nervy 'chytene'.Hoci zas viem,ze je sto dovodov,pre ktore mozu vlasy vypadavat.Prajem vsetko dobre

RNG

najlepsi je cisty vitamin C, kyselina askorbova v prasku pre denne doplnovanie.
Na liecebne ucely a megadavky je potrebne pouzivat neutralnu formu, nie kyselinu. Tam je najucinnejsia patentovana forma ester C, ktora sa zdrzuje v tele najdlhsie(vacsia molekula)
Vsetko ostatne su len zbytocne plnidla(povolene e-cka) az na pridavok bioflavonidov, ktore zvysuju ucinok vitaminu C a sami su silne antioxidanty.