prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
selen je chelator ortuti,ovela silnejsi ako zluceniny siry
RNG, prosim Ta, ako je to s branim selenu a amalgamovymi plombami? Mame vsetci tieto plomby a ja aj deti uzivame selen...
rng uzivam stavu z aloe vera pisu tam polhodiny pred jedlom je to najlepsie uzivat takto alebo sa to moze aj medzi jedlom dajme tomu ak je medzi jedlami rozdiel 4 hodiny tak dve hodiny po jedle.vdaka
nevidim mnozstva kolko z coho.
Ale bez ohladu na to by som to nebral, ked som videl napisane "aspartam" zasvietila mi v hlave cervena.
Na znizenie kyslosti ti staci ten prvy menovany, hydrogenuhlicitan sodny(kysly uhlicitan sodny), znamy medzi ludmi ako Soda Bikarbona, ktora je velmi lacna.
Tiez sa mi tam nepacila napriklad forma vitaminu E(DL alfa tokoferylacetat, co je synteticka forma vodorozpustneho vitaminu E).
Ja som za prirodnu zmes vitaminov E(je ich 8 druhov a kazdy je zrejme na nieco potrebny)
zdravim RNG:)...chcela by som poprosit o vas nazor na toto zloženie doplnku na zniženie acidozi -AcidoFit MD pomaranč – limetka: sorbitol , hydrogénuhličitan sodný, mliečnan vápenatý, mliečnan horečnatý, regulátor kyslosti: k.citrónová, citran draselný, zelený čaj, fosforečnan trisodný, sipernat, polypropylén glykol, Alfalfa, Aloe vera, vitamíny : k. L-askorbová (vit.C) , niacín (nikotínamid), DL-α-tokoferylacetát (E), D-pantotenát vápenatý(B5), pyridoxínhydrochlorid (B6), riboflavín (B2), tiamín (B1), kys.pteroylmonoglutámová (B9), D-biotín (H), kyanokobalamín (B12), náhradné sladidlo: aspartám, arómy: pomarančová, limetková...........dakujem
presne tak, kolinia prečítaj si pár strán dozadu a ak by si sa spýtala na nejaký zdravotný problém,RNG by ti určite odpovedal.
kolinia keby si trochu prelistovala tuto temu, tak by si si odpoved na tvoju otazku urcite nasla, nakolko sa o tom RNG viac x rozpisoval...
dakujem, ze mne si neodpovedal.... : (((, ja len chcem vediet, aky si lekar alebo odbornik alebo ja neviem kto este...
Rozne ovocne stavy obsahuju ovocne kyseliny, ako napr citronova, jablcna berbericka atd. Vyborny chelator je vnat z koriandra(cilantro, cinsky petrzlen)
Intenzivnejsie chelatory su rozne chemikalie, ako napr potravinarska kyselina EDTA, ktora sa pouziva na chelaciu roznych tazkych kovov aj nemocnicne, intravenalne. Ustne sa pouzivaju ovela mensie davky(600 az 1200 mg) co je menej namahave na ladviny.
Specificky na ortutove zamorenie sa pouziva selen a DMSA, ktore viazu ortut a vytiahnu ju z roznych tkaniv v tele.
Aj cilantro je na ortut ucinne.