prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
co sa tyka tych nemoznych cien, to moze vyriesit len volna konkurencia,
Ceny sa stanovia na trhu cez prirodzeny proces ponuky a dopytu.
Zialbohu casto sa poskytovatelia sluzieb a vyrobcovia zdruzia do organizacii a potom monopolne udrzuju nemozne vysoke ceny.
Take zdruzenia a monopoly preto treba dat mimo zakon,lebo to skodi celej spolocnosti.
antigen leukocyte cellular antibody test (ALCAT) je tu na trhu uz vyse 25 rokov, dosial nie je schavleny alergologmi ako spolahlivy test, lebo ma tak isto ako ine privela nespravnych vysledkov.
Vobec v tychto alergiach viacmenej vsetci, vcitane "spickovych odbornikov" viacmenej este len tapu. Zrejme to bude potrebovat este hromadu casu a vyvoja, kym to bude spolahlive.
Zatial odporucam co najviac a co najroznejsich enzymov na cistenie tela a pomoc pri traveni, aby sa telo nezamorilo a potom odmietalo(alergia) rozne jedla.
Zialbohu to ale pomaha len ciastocne, lebo zatial na lepku je jedina spolahliva metoda, nejedz ju!
Ale na mlieko a mliecne produkty napr su uz celkom ucinne enzymi.
Takze je nadej, ze raz budu doplnky enzymov na vsetko, mozno sa toho este aj dozijem.
jedna, hlavne yam pomaha pri menstruacnych problemoch, 2x1 gram denne
Mozu pomoct pripadne aj pupalkovy/borakovy olej(3-6 gramov), damiana a Dong Quai(1-2 gramy) ale to je menej pravdepodobne. (Samozrejme najlepsie je brat vsetky ,pre istotu....)
Ehm, sorry dvakrát to samé...
Keď už sme pri tých potravinových alergiách / intoleranciach, chcem sa ťa spýtať, RNG ai, čo si myslíš o alcat - testoch, teda okrem toho, že majú neskutočne drahé služby....
Netestujú klasické IgE ako pri potravinových alergiách... Aký je na to Tvoj názor? Ďakujem.
Keď už sme pri tých potravinových alergiách / intoleranciach, chcem sa ťa spýtať, RNG ai, čo si myslíš o alcat - testoch, teda okrem toho, že majú neskutočne drahé služby....
Netestujú klasické IgE ako pri potravinových alergiách... Aký je na to Tvoj názor? Ďakujem.
co pomaha, prosim, na velmi silne menstruacne krvacanie? dakujem
jen skus rozne katalogove obchody cez Google.com. Tam najdes hromadu predajcov aj roznych znaciek. Ja momentalne pouzivam vyrobky firiem NBTY(znacky Puritan's Pride, Doctor" trust,v GB je to Holland and Barrett), Swansonvitamins.com, vyrobky firmy NOW od roznych maloobchodov, tiez Doctor's Best a ine.
boruska, neviem, ake mas problemy, ale nedostatok draslika mame vsetci v tele, lebo sa dnes nenachadza v dostatocnom mnozstve v polnohospodarskych produktoch pestovanych na znacne vycerpanej pode. Pozri na temu
www.zdravie.sk, kde je draslik v nasom tele riadne prediskutovany.
Radim pouzivanie soli s obsahom draslika, ktoru predavaju napr v Bille ako "sol so znizenym obsahom sodika"
RNG,nevies mi poradit este,ako sa mam dopracovat k tym prohormonalnym doplnkom,ktore si mi doporucil,som momentalne nadlhsie v UK.Dakujem za pomoc