prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
DMSA je HO2CCH(SH)CH(SH)CO2H, ktorej forma
Meso 2,3-dimercaptosuccinicka kyselina sa pouzivas na chelaciu ortuti, ktora sa viaze na siru(S vo vzorci)
Dochadza v 1/2 gramovych tabletkach, smrdi sirovito a treba ju brat nie prilis vela,odporucam jednu denne, lebo pri viazani na ortut sa tato dostane docasne do krvneho obehu, pokial sa neodfiltruje v ladvinach a von z tela.
alinka, bez vitaminu D sa tie mineraly ani neabsorbuju, ani nezabuduju. Dobry zdroj vitaminu D-3 su rybacie oleje, ktore inac aj z roznych inych dovodov odporucam kazdemu pouzivat. Hlavne su hojive na nervy, zvysuju inteligenciu, riedia krv a tym zlepsuju cirkulaciu, su protizapalove atd.
Odporucam minimum 3 gramy denne az do lyzice=9 gramov denne, podla potreby
Dolezite je, aby boli kontrolovane na obsah ortuti, aby nezamorovali telo. Najlepsie su alebo molekularne destilovane alebo z ryb z polarnych mori.
Inac v lete clovek si vyrobi dost vitaminu D ked si exponuje telo na 10 minut priameho slnka bez filtracnych kremov.
V zime ale doplnok je dolezity.
delphia, cistenie zubov odstanuje hlavne potravu pre kvasne kultury a streptokoky, ktore su zodpovedne za zubne kazy. Antimikrobialne latky ale vytlcu tie streptokoky, takze predidu kazom.
Pravidelny vyplach niekolkokrat denne antimikrobialnymi urobi proti kazom ovela viac, ako tie vsetky cistenia dokopy.
RNG,chcem sa opytat,ze ked si kupim Mineraly na kosti obsahujuce vapnik,horcik,zinok vo forme citratu a neobsahuju vit.D a vit.K je to zle?Alebo si mam osobitne kupi tieto vitaminy a uzivat ich s tym mineralom na kosti.
Zo zahranicia nechcem objednavat,preto prosim nemusite pisat o vybornom Bone Essenc.,ktory som mimochodom brala 2 roky,ale sa mi minul .Preto viem,ze ten vit.D a K su potrebne pri uzivani miner.,ze?
jara ahoj, lekar ma pravdu, ze amalgamove su lepsie. mam kamosku dentalnu hygienicku a tiez hovori, ze su tvrdsie a teda su lepsie z casoveho hladiska- dlhsie vydrzia. tie beiele su maksie a tiez skor sa mozu uvolnit a vypadnut, alebo popri uvolnenej veselo moze sa zub kazit dalej.
z toho vyplyva, zeradsej sa treba zamerat na prevenciu vzniku kazu, nez ho nasledne riesit plombami. inac, odporucam navstivit dentalnu hygienicku. okrem odstranenia plakov a kamena, poradi ako spravne zuby cistit. ja osobne som zubarom o technike cistenia nikdy nebola poucena (koniec koncov im je lepsie, ak cloveku sa zuby kazia- zabezpeceny mam prijem ). ked mi kamoska predviedla vsetky tie nite a kartaciky na medzizubne priestory, tak som sa nestacila divit... nevedela som dlhe desatrocia, ze cistenie zubov je hotova tortura :))
homeopatiu ako taku odmietam ako nevedecky a zastaraly prezitok z minulosti. Na tu temu som pisal mnohokrat, vyh;ladaj si to, vyhladavac uz pracuje vyborne.
Prasacia chripka je ciste reklamna kacica, ani mnozstvo pripadov ani jej nasledky nie su nijak alarmujuce. Dnes v USA bezi plucny virus, ktori ma mnohomilionov ludi, aj vacsina nasej rodiny a je o tom ticho, lebo na to nemaju novy drahy patentovany prostriedok na predaj.
Kebu ludia brali aspom nejake antiviralne pravidelne(selen, zinok, probiotika, vitamin C...), asi by sme tu dnesnu naozajstnu epidemiu nemali.
Epidemia sa totiz vytvori, ked vacsina ludi je obklopena chorymi teda keby bolo menej chorych tak nemoze epidemia vzniknut.
Roman z vacsiny doplnkov az na vynimky je najlepsia absorbcia na prazdny zaludok
mariaj, v Lucenci som povodne nainstaloval automaticku malovyrobnu, ktora produkovala velmi jenne castice streibra, pod 1.5 nm, tj velmi ucinnu. Uz som pisal v teme koloidne striebro, ze ucinok je velmi zavisly od velkosti castic a niektore 40ppm vody nemusia mat ani zlomok ucinnosti ultrajemnych s koncentraciou 5 ppm.
Priame vstrebavanie do krvi cez sliznicu v ustach je dost efektivne, lebo v zaludku sa strieborna voda znacne kyselinami znehodnoti za par minut.
bibinuska, ja osobne pouzivam 100% vitamin C, krystalicku kyselinu askorbovu, bez akychkolvek primesi. Davam si ju do caju, ktory pijem pocas celeho dna Osobne beriem 1 az 1.5 lyzicky tj 4 az 6 gramov denne. Zacal som s 3 gramami rozdelenymi na viacero davok cez den a postupne som to zvysoval az na dnesnu davku.
Telo si na to musi postupne privyknut. Kyselina askorbova brana vo vacsich davkach naraz moze sposobit hnacku, ale po case si telo zvykne na vacsie davky, hlavne ked sa neberu naraz, ale postupne.