Viete mi s ním niekto pomôcť? Nemám ho diagnostikovaný, lekári vlastne nevedia, čo mi je, ale padla už aj táto alternatíva. Som príšerne unavená takmer stále, ráno sa zobudím a chce sa mi strašne spať, režú ma oči, som slabá neuveriteľne, malátna, nič nevládzam, niekedy sa mi ani pohnúť nechce. Zažili ste to? Alebo poznáte niekoho, kto to má tiež? a viete poradiť? Ďakujem. P.S.. Mám to už niekoľko rokov a nedá sa toho zbaviť...
Chronický únavový syndróm
Radca, ja som všetky príspevky nečítala, prosím ta, akú máš Dg., že je taká svinská?
No moze to zniet ako rozpravka, ale tvrdi sa ze v amerike sa v 60-70 rokoch vyrabala bakterialna zbran skrizenim mykoplazmy (co je relativne neskodna bakteria velmi tazko zistitelna), brucelozy a virusu HIV. Vzniklo tak v podstate neliecitelne onemocnenie, ktore cloveka sice hned nezabije, ale znemozni mu vacsinu cinnosti. Keby som tuto svinsku chorobu nemal, tak tomu vobec neverim.
Mariaa, tak tu si, a nespíš?
TEn rybí olej v čom konzumuješ?To kupuješ v lekárni?
blbne mi PC uz pisem po druhy krat.
rano
-vapnik a ryby olej
-doplnok podla krv.skupiny
-B-vitaminy
obed:
-vapnik a ryby olej
-hemodin/ale to na ine ucely/
-doplnok na menopauzu
vecer:
-vapnik a ryby olej/je to v jednej tablete/
a obcas beriem aj MAGNUM B6,ALE NIE STALE,LEBO AJ V DOPLNKOCH TO JE A NECHCEM SA PREDAVKOVAT...
-
Maria,
mohla by si napisat, co vsetko beries, okrem tych B-ciek?
aj tak je to lepsie fungovat na 90% ako ked som bola predtym ,ako troska...
ja beriem vit.Sk.B a presne mam ako ty,podla lekarou som zdrava ako ryba...ked mi zoberu krv...ale to sme sa uz o tom bavili,ze vsetko sa tam nezisti...tiez tak na 90%som ok...
nepijem caj. Uzivat je dobre sylimaril (pestrec)-ten zabranuje poskodeniu pecene. Dalej je dobre napr ACC, kyselina lipoova, vitaminy B. S tymito vecami sa mi dari "prezivat", ale nie zit ( a to som podla lekarov zdravy ako ryba).
tiez mam take obdobia...a to asi kazdy...mna nejak zacina boliet hlava asi s toho PC,sedim tu od rana...:0(((........asi si pojdem na chvilu lahnut...
Júj, a ja mám obdobia, kedy by som hľušila sladké a musím aj piť sladké, alebo farebné, napr. kofolu, a tieto džúsy, ale teraz som objavila magnéziu grepovú proti únave. A niekedy musim hlušiť slané. Ako dieťa som lyžicou jedávala soľ, mama musela predomnou skrývať.