Viete mi s ním niekto pomôcť? Nemám ho diagnostikovaný, lekári vlastne nevedia, čo mi je, ale padla už aj táto alternatíva. Som príšerne unavená takmer stále, ráno sa zobudím a chce sa mi strašne spať, režú ma oči, som slabá neuveriteľne, malátna, nič nevládzam, niekedy sa mi ani pohnúť nechce. Zažili ste to? Alebo poznáte niekoho, kto to má tiež? a viete poradiť? Ďakujem. P.S.. Mám to už niekoľko rokov a nedá sa toho zbaviť...
Chronický únavový syndróm
No a este k tej dlhodobej teplote 37-38, ktoru niektori spominaju. Ta myslim neni nasledkom infekcie, ale dehydratacie-straty tekuin
OPRAVA_VAPNIKU
RADCA A TY BERIES TIE VIT.SK.B?LEBO JA SI MYSLIM,ZE KED ICH VYNECHAM OKAMZITE SA MI UNAVA PREHLBY,LEBO RAZ SOM TAK ICH VYNECHALA,A PO PAR DNOCH SOM ZISTILA,ZE NEMOZEM ICH VYNECHAT A KED SOM ICH ZACALA BRAT TAK MA TO ZASE POSTAVILO NA NOHY A mAGNUM B6 JE DOBRE....JA MAM MALO AJ ZELEZA AJ B-VIT. AJ VALNIKU TAK TO ASI JEDNO Z DRUHYM SUVISI IDE TO RUKA V RUKE...TA KAPKA MI VELMI POMOHLA...ZE MI TAM ZISTILII MALO VIT.B ATD.INAK KTOVIE KDE BY SOM BOLA...
presne radca ako pises,kazdy si mysli ze clovek je lenivy a nechce sa mu pracovat ja som mala ten problem len nedavno v praci,a to som niekedy pracovala 12-nastky aj 24-ky a nikdy mi nic nebolo a teraz ty uboziaci zdravi ked clovek povie,ze nevladzem tak na cloveka pozeraju ako na lenivca-aspon rok by som priala byt niekomu kto mi neveri v mojom tele tak by utekal kade lahsie a nechcel by ostat v mojom tele ani keby som mu davala milion...malo kto to pochopi,ako sa clovek citi...
jajboli uz som davno vstala,len som nemohla spat tak som len tak relaxovala...ten ryby olej je spolu aj z vapnikom...a ja mam tiez ten chronicky unav.syndrom...jajboli...
radca, biologicke zbrane sa vyrabali vsade na svete, v Nemecku, Anglicku Rusku aj v USA. Do dnes ich vyrabaju v krajinach tretieho sveta potajomky.
Co vselico uniklo von, o trom sa len teoretizuje. Nikto si to otvorene neprizna. Snad najviac sa to dostalo na verejnost v USA(menej kontrolovana tlac, ako inde)
Tyka sa to uplne vsetkych. neviem, ci na to existuje cislo diagnozy (na Slovensku asi nie). Keby si to mala, tak urcite o to vies. Do prace chodim, ale je to takmer nemozne.
A smiem sa opýtať na vek a či pracuješ? Ako sa dá s tým chodiť do práce? Ten vek ma zaujíma preto, či je to choroba aj mladej generácie. A Akože sa na to liečiš? Chodíš aj na kontroly niekam? Je to ako dokázateľná Dg. - z krvi?
Jajboli,
mam "Chronicky unavovy syndrom"- to je taka diagnoza, ze je pre teba kazdy den "peklo". A ostatni sa na teba divaju ako na lenivca, alebo hypochondra, ale len ty vies, ze to neni pravda.