ako som uz slubil tak tu je ta tema. Co si o tom myslite? Je to spravne pred, alebo ist uz do toho skuseny. Je to hriech , nie je to hriech? Privitam vsetky postrehy, napady, skusenosti, statistiky ale aj domnienky a dohady.
SEX PRED ALEBO PO SVADBE - VAS POSTOJ !
no ten tvoj spoluziak ci kamarat musi byt velmi logicky typ, ma to dobre premyslene. a ako som to uz tiez niekde pisal, neviem si predstavit ako si nesadnu dvaja ludia v samotnom sexe. Viem si predstavit ze si nesadnu vo frekvencii alebo ze jednemu sa hnusi to ci inemu sa zase paci nieco co druhemu nie, ale v samotnom akte si nesadnut, no neviem, mozno je to myslene tak ze nedosiahnu orgazmus spolocne.
moniqa - uz vidim, sorry nevsimol som si
mato - toto je zatial najlepsi nazor - ze co ked sa svadby nedozijeme 'smieeech'
pozri kusok dalej, ja som sa tu uz vyjadrila :-))))
co povies na moj nazor?
len preto lebo chcem aby si nieco viac napisala , nie len jednu vetu. pozri ake pekne dlhe prispevocky tu pisu luia, hadam sa nenechas zahanbit.
co preco?
a preco?
dufajme, no a aby to aj do tejto temy trocha zapadlo tak nieco splechnem:
KED SA LUBIA NECH SEXUJU!!!
:-)))
uvidim, mozno niekedy. ale neboj, aj keby niekto pisal pod mojim menom, myslim ze sposob vyjadrovania ho prezradi.
nie az tak, ale takto moze pod tvojim menom pisat hocikto, a tak budes jedinecny :-)))) ludia si ta skor zapamataju ak budes mat "zelenu hlavu" :-)))