SEX PRED ALEBO PO SVADBE - VAS POSTOJ !

finch

to nerozumiem? akoze ked sa zaregistrujem, tak budem mat zrazu vela priatelov a priateliek? no az je to tak, tak to potom by som bral... hmm

dedede

niekto hovori pred,niekto po...ale myslim,ze je to totalna blbost ze po svadbe...poriadne si to treba uzivat kym sme mladi :D zas nie to prehanat...tak ale zasadne som proti tomu ze sex az po svadbe..BLBOST!

finch

neviem si predstavit ako samotny sex moze byt katastrofa. Viem si predstavit ze ta partnerka dostatocne neuspokojuje( napr. ze ti neda oral alebo ze nevyhovuje frekvencia) alebo nevzrusuje, ale samotny akt, no neviem, skus mi to nejako priblizit.

mato22

podla mna je to lepsie pred svadbou si to aspon raz vyskusat.co ak sa po 5rokoch chodenia vezmete asex bude jedna velka katastrofa?

ja333ja

toho som aj ja,ale potom asi žnu sklape ked ten muž ju potom necha,rozvedie sa..
v našej rodine sa stalo,ona katolička on katolik chodili spolu mali sa radi,vzali sa z lasky,mali deti 2...on sa z nou rozviedol kvoli jednej cestujucej,mal s nou decko musel.
chudak magda panna zobrala si ho a on ju po 10rokov nechal
ale javerim v to že on ju klamal aj počas manželstva..ved šoferi su svine...
už asi vieš prečo nedôverovat chlapovi,a radšej mu nedat panenstvo a mysliac si že ta bude milovat do smrti