Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
a inde by sa kde dala kupit???v lekarni asi nehrozi,ze???
huba čaga, resp. extrakt z nej pod nazvom befungin,je tekutina tmavohnedej farby, horkej chuti, vyrobená z extraktu brezovej huby čagy (inonotus obliquus). Čaga je druh choroša – huby, rastúcej hlavne na brezách, menovite v Rusku na Sibíri. Obsahuje rôzne účinné latky, hlavne betulin a pôsobí ako silný imunostimulátor, má tiež antimykotické a antivírusové účinky. RNG viac krat uviedol jej ucinky ako silne antiviralne. Je vynikajuca na liecbu žaludka,vredov,psoriazy a exzemov. Da sa kupit v BA v Starej Tržnici.
a co je to ta huba čaga???kde sa to da kupit???kolko to stoji???
čo sa týka uživania jodu, resp. jeho doplnania, ja užívam morsku riasu s aktívnym jodom (je to talbetková forma)a neviem či si to namýšlam, na pleti sa mi urobilio viac tých čiernych bodiek (komedomy). Ja si to tak odôvodnujem, že to asi mi odchadzaju skodliviny von. Ale chcem odporučiť, uživala som hubu čaga a môžem povedať že taku krasnu vypnutú pleť bez jedinej vyrážky som v živote nemala. ono to pôsobí hlavne na žaludok a rôzne virusy, ale tam je zrejme ta pričina.
dakujem velmi pekne, idem si to pozriet
Stalo sa
tak by som ti bola povdacna keby si mi napisal o ake vyrobky sa jedna na email leinna@atlas.sk
a to si normaln e mam vypitat v lekarnu,ze dajte mi jodovu tinkturu???
Jod mozno dostat v morskych produktoch(kelp, spirulina kombu) alebo transdermalne z jodovej tinktury, raz az 2 krat tyzdenne 5-10 kvapiek na spodok brucha(flak asi na dlan), chlapi pod pazuchy, ked flak zmizne za menej nez 24 hodin, telo potrebuje jod a natiahne si ho dovnutra cez kozu.
Konkretne mozem pisat len sukromne, lebo na fore sa to chape ako reklama. Ja mam moje reklamy Google po strane a na spodu. Ak chces konkretne vyrobky, ci uz tie ktore mam v predajniach alebo ine, uved mi svoju e-mail adresu.