Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
a ty mas teraz vztah???normalne si ma inak rozosmiala ze seba vo mne.-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
svoju sebaistotu nestavaj len na tom ako vyzeras...to by ta mohlo vela stat
ale ty sa musis naucit byt sebaisty aj s tym...
boze akoby som videla seba v Tebe, myslim v tom mysleni...presne takto som myslela ja, ked som sa popalila:( a pytala sa preco prave ja...no preco, lebo sa to stava a co moze sa stat aj inym, aby sa horsie nestalo...
a jedno akne ti ma "znicit" mladost??? ale prosim ta:)
zivot nie je o dokonalosti, o krase...aj tenkto ju ma ju moze stratit, popalit sa, mat nehodu...preto stavaj svoj zivot na inych hodnotach, aj ked raz budes mat vztah, nezakladaj ho na krase, taky vztah potom dlho nevydrzi...ked cloveka milujes, milujes ho zo vsetkym, aj keby mal neveim co na tvari...krasa je pominutelna...ale to co mas v sebe, v tvojom srdci a to ako sa spravas ti ostava...kasli na to co maji ini, pozeraj na to co mas ty a co mozes mat...
ale ved praweze to,ja newiem byt sebaisty kedd mi vidiet akne....
ale na taketo veci sa vykasli, nemozem si najst vztah? myslis ze je to kvoli tomu....? skus byt uvoleneni, v pohode a nezameriavaj sa az tak moc na tu plet, aj sa ti skor uzdravi...
musis si byt sebou isty, aj ked by si mal na sebe neveim co...musis si verit a usmievat sa na tento svet, potom sa bude usmievat aj ten na teba...
napr. mne nikdy na chalanovi nevadili nejake vyrazky, ked som mala tych 16,17 mohla som si vyberat z chalanov, a aj tak som si vtedy vybrala takeho ktory mal aj akne a to preto aky bol, ako sa choval...
kvooli tomu akne a mikrocystam si newiem najst ani vztah,uz ma to naozaj trapi,mam 17,a nemam ziadny vztah:(((akoze ked pouzivam make-up,tak sa mi to neda vidiet,ale nexcem lebo som xlapec,a to nie je moc pekne ,ked xlapec pouziva make-up.
a toto som sa mala pytat preco prave ja som sa popalila, ked som mohla ist fotit do milana? prave ked sa mi vsetko super rozbiehalo? preco? preco? preco? presne na toto som sa ja pytala...ale odpoved som nikdy nedostala...zbytocne nad tym rozmyslat, terba si radsej uzivat...a co maju povedat ti co pridu o nohu, ruku a ktorym sa stanu ine zle veci?
vtedy ked sa mi to stalo som sa len lutovala a dost ma to poznacilo, nerob take chyby ako ja, a nepytaj sa preco...to ti nepomoze...proste je to tak...
a plet sa to da dokopy len to chce cas...
ja viem aj mna to trapi a to som si prezila vselico:(...clovek to ma asi zakodovane v hlave...
len ked sa niekedy pozriem okolo seba, uvedomim si ze toto je vlastne nic v porovnani s tym co maju ini...
proste zivot treba brat taky aky je...ja ked som mala 15, 16 zacala som fotit booky, mala som vsetko po com som snivala, asi tak...a potom som sa skaredo popalila na nohe, tak som sa na cele fotenie vykaslala:(...dodnes to lutujem, lebo nikto mi to nedal pocitit a mohla som v tom pokracovat...niekedy terba aj zo svojich nedostatkov vytazit...ja som to vtedy nezvladla...proste ta jazva mi zmenila myslenie...a ja az teraz ked mam 24 som pochopila aka som bola hlupa, trapit sa pre taketo veci...ano clovek sa moze trapit, ale nemoze tomu podmienit cele svoje zmyslanie, ach keby sa dal vratit cas, vela veci by som urobila inak
no ale preco prave ja???preco prave my???mnohi ludia maju plet krasnu,aj xalani v mojej triede nemaju skoro ziadne problemy s akne,a ja mam teda dost.:((