Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
kozne lekarky su vsetkjy na jedno kopyto!!!mal som uz dve,a ani jedna mi nepomohla,kozne lekarky si povedia:a co uz ked ma akne,aj ostatni ho v puberte maju,nic mimoriadneho,po puberte ho to prejde....
ani sa nepytaj: horske slnko...
koza blba som nevedela ako to moze az dopadnut a tak som aj dopadla
no to iste ti radim aj ja pentium, dobreho kozneho lekara, akne je leicitelne, vsetko sa da, len netreba sediet doma na zadku ale konat
lenock: ked mi to vydrzi tak budem mat v tvojom veku tiez 7 rocny vztah, hi :-)))
spalila, z coho....?
juj pentium a co tak vyhladat dobru koznu lekarku? ved ked nie si spokojni s predoslou tak sa skus pytat na ine v tvojom okoli...
to mas teda pravdu lenock, ja uz s tym problem nemam nastastie, ale aj tak teraz par dni nevystrcim nos z domu, lebo som sa ja koza poriadne spalila, teraz sa supem a akoby toho nebolo este dost vyhodil sa mi herpes z toho spalenia :-))))
no newies si predstavit co ja robim preto aby som nemal akne,a predsa ho mam.
pijem len!!!cistu vodu
nejem cokolady ani nic vyprazane
uzivam denne 45mg zinku
uzivam 500mg vitaminu C denne
nepouzivam ziadnu drazdivu kozmetiku
dokonca som vyskusal uz aj urinoterapiu
drziaval som hladovky(niekedy som vobec nic nejedol az dva dni!!!)
proste som v koncoch
hej 7 rokov:)...teraz mam 24
a toto vam este musim napisat...mam kamarata ktory vyzera uzasne, nadherna tvar, postava, plet...ale ma rakovinu semennikov, co by ste radsej brali...nechodit kvoli vyrazkam von...?to hadam nie