Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
samozrejme ze nie je vsetko idealne, o vztah sa treba starat ako o kvetinku, aby kvitol:)
no mne sa tvori akne vacsinou na brade,a na bokox tvare,na licach nastastie nemavam vobec,a semtam sa mi vyhodi aj na cele,a mavam podkozne uzly,a aj hnisave....
pentium a ake to akne vlastne mas, skus to popisat ako to vyzera
njn, uz viem a poucila som sa, od horskeho slnka ruky prec :-)))
antibiotika mi nepredpisu!!!tvrdia ze na antibiotika treba mat velke loziska akne,a ja nemam velke loziska....
lencok, ziadny vztah nie je idealny, dolezita je hlavne laska a to vy urcite viete
kozne lekarky su vsetkjy na jedno kopyto!!!mal som uz dve,a ani jedna mi nepomohla,kozne lekarky si povedia:a co uz ked ma akne,aj ostatni ho v puberte maju,nic mimoriadneho,po puberte ho to prejde....
aha, horske slnko:), no to treba davat pozor!!!
a mas to akne az take hnisave a zapalove? predpisala ti uz nejaka kozna aj antibiotika?
tak to ti drzim palce...
my si uz sice niekedy lezieme na nervy, ale stale sa lubime:), aj ked niekedy je to fakt huste...