Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
a v ktorom kraji zijes? vies, ze ci nahodou jedna z nas odtial nie je a mohli by sme ti odporucit
no ale ja som uz fakt z tych aknii zufaly,uz som na ne minul minimalne 20 000sk za tie styri roky.
a pytaj sa aj ludi, ze ktora im pomohla a snaz sa hladat pomocou odporucani
striedaj lekarky ako ponozky dokym nenajdes taku co ti pomoze
no tie lekarky nevideli ze saa mi to nezlepsuje,lebo si nedovidia na spicku nosa.
chapes mne dala moja kozna aj s ujom zaruku ze mi to daju dokopy, co viac mozem chciet??? hmmm...skus este aj ty pochodit nejake dermatologicke centra
lencok, jj, presne tak... to ja som taky idealista az perfekcionista, namiesto toho aby som dakovala bohu, ze mam takeho skveleho chlapa ho buzerujem za hovadiny, no ale snazim sa zlepsit a som mu vdacna, ze je taky trpezlivy :-)))
no mne sa tvori akne vacsinou na brade,a na bokox tvare,na licach nastastie nemavam vobec,a semtam sa mi vyhodi aj na cele,a mavam podkozne uzly,a aj hnisave....
pentium nehadz vsetkych koznych do jedneho vreca, niektorí su vazne o nicom, skus este zmenit lekara
a to tie lekarky nevideli, ze sa ti to nezlepsuje?