Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
Oxy spray obsahuje peroxid, silny dezinfekcny prostriedok.
Niekomu drazdi kozu.
a ake presne ucinky ste dosiahli s oxy sprejom???
Čítam čo píšete o oxy spreji, je ozaj dobrý,teraz je dokonca vylepšený, volá sa OXY STERILLE SPRAY.Je ešte účinnejší.
vyzera to dobre,....hned po prvom streknuti na tvar od la roche posay(mineralnej vody v spreji)sa citim ako v raji...treba vyskusat...nieco neuveritelne...!!!
je to pomocny prostridok pri liecbe akne, nakolko kremy na acne pokozku snazcne vysusuju, tento pripravok vracia pokozke prirodzenu vlhkost, vyzera hladsia a sviezejsia
www.bioptron.sk
kukni aj toto
ide o oxy spray od firmy BIOPTRON, ti maju aj tie biolampy, je to protizapalove, osviezujuce, vyhladzuje tvar, je to vlastne kyslikovy sprej...
ja mam o tom niekde prospekt, len teraz sa ponahlam, by som ti o tom viac napisala neskor, napr.vecer
lencok,nemyslis vanish oxy sprej???vsak nie???lebo google mi nasiel len to,nemohla by si ma na tu stranku kde to maju nasmerovat???
ok kuknem si v googli,ale aj ta mineralna voda v spreji je uplne cool,da sa to dat dokonca aj na aknekolor...
ja mam oxy sprej ten je uplne superny