Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
RNG=))a kay konkretny problem si mal s ocami???
RNG:da sa ta Ag koloidna voda kupit v tvojom obchode? a kolko stoji? a na co presnejsie je dobra?
ja som sa mala tiez vcelku fajn...
a co teda robit s tymi cystickami?
Ja si tvar a oci niekolkokrat denne ostriekam(spray) koloidnou striebornou vodou, sice acne nemam, ale obcas sa mi tiez vytvori vyrazka(telo sa cisti).
Hlavne s ocami som mal roky problemy a uz nemam.
Nie:)Myslela som,nechytaj si zbytocne tvar rukami,mas na nich kopu bakterii,neskrabat a tak...zbytocna mechanicka manipulacia.
poliewoocka,takze tych mikrocyst sa nemam ani dotykat???a ako si potom mam umyvat tvar???
no celkom fajn,diks za opytanie,a ty si ako prezila silvester????
tak som rada ze ti to pomaha, len ho pekne pouzivaj a uvidis aky budes spokojny, aky bol silvester?
Telo vylucuje tuky cez pory a tym sa upchavaju, plus, oxidacia tukov a necistoty sposobuju tzv. "cierne bodky" alias hlavicky uhrov a komedonov.Staci drobna manipulacia,poskrabanie a bakterie sposobia zapal-vzniknu vyrazky.
lencok,vcera som si natrel ten skinoren prvy krat na face,to je kozmeticky zazrak!!!co sa mi robili na tvari 3-4 vyrazky uz su prec!!!a mal som uz aj biele,nevytlacil som ich,natrel som ich skinorenom a uplne zmizli!!!to je neuveritelne!!!