Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

pentium

klara16=)))tvoje pisanie uz pomaly straca uroven.Ja sa snazim pomoct ludom tak,ako viem,co mi pomohlo,pomaha,atd...

lencok1

kde som sa zasila? mamina ma dnes sviatok tak vcera som zhanala darceky:)...
co javiem ci mi skinoren pomaha, ja mam problem hlavne s tym na brade, preventivne si ho davam a je to v poho, myslis ze je mudre kombinovat skinoren so zinerytom? vsetkeho vela skodi...niekedy je menej viac, zober si so mna priklad...chcela mi dobre s tym laserom a bolo to len horsie, ja byt tebou pouzivam rano a vecer v jemnej vrstve skinoren a cez den by som si dala aj nejaky krem co pokozku zvalcnuje, napr. ten Sensibio Ar, ten je dobry aj na tie flaky, je na citlivu pokozku, vyzivuje ju atd., asi tolko

pentium

Alternativa=)))si velmi satiricka,najblizsie si svoj ostry ustipacny vysmech nechaj sama pre seba a bude pohoda.dobre???!

RNG

opraca 200 mcg selenu, organicky viazaneho("BIO")v selenovych kvasniciach, v mineralnej vode je viazany anorganicky, obvykle ako sulfid selenu, ale napr v sampone selsun blue je ho 1 %(to by bolo 10 gramov na liter samponu=10 milion mikrogramov!)

pentium

ja verim,len xcem mat pokozku peknu,aj diety dodrzujem ,a aj ocistu organizmu,ta vodicka je len preventivne...:-)))

Alternativa

Posobenie vody s mineralmi na kvalitu pokozky je skor povrchovy jav. Penetracia /preniknutie/ mineralov cez pokozku nemoze urobit zazraky v organizme.