Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
myslim ze by si mohol skusit na celu tvar, nieze si tam negebkas kilo toho skinorenu, tak jemnucko:)...myslim ze ti to neuskodi
no hocikedy hocikde...ale najma na brade a na bokoch tvare...
ked ja ti neviem, kde sa ti zvyknu robit vyrazky?
a ako si to mam natierat ja???na celu tvar???ked to robim len styri dni,,,
no teraz si preventivne na celutvar, potom si budem len na miesta kde bude vyrazka
Lencko,a kde presne si ty nanasas ten skinoren???len na miesta kde sa ti robia vyrazky,abo na celu tvar???porad...
aj mna zvykne palit a stipat,al len niektore miesta,kde sa mi tvori vyrazka,stipanie je proces dezinfekcie...
je mozne aby skinoren trosku palil alebo stipal?
pre zdravu a mladsie vyzerajucu pokozku je potrebne, aby obsahovala dostatok kyslika a vody. Je vseobecne zname, ze bunky a tkaniva dychaju, co bolo aj preukazane. Nedostatok kyslika sposobuje spomalenie metabolickeho procesu, najma na povrchu pokozky.
Oxy spray sa moze uplne bezpecne aplikovat na lubovolny typ pokozky. Neobsahuje ziadne pridavne latky, ktore by mohli narusit schopnost pokozky absorbovat kylsik a vlhkost (vodu). Oxy spray posobi ako mierny dezinfekcny prostriedok povrchu pokozky. Ozivuje jej cinnost, otvara pory a umoznuje pokozke znova dychat.
Je taktiez vybornym osviezovacom, ktory mozno aplikovat hockedy v priebehu dna. Poskytuje pokozke kyslikom presytenu vodu a je velmi ucinny pri zapaloch pokozky. Je schopny maximalizovat vlhkost pokozky, je vyborny pri osetrovani tvare. Ide o cisty prirodny produkt, nepotlacajuci ucinky ziadnej kozmetiky, ktory mozete pouzivat na zvysenie jeho ucinkov. Cize Oxy spray sa pouziva ako doplnok lubovolneho kozmetickeho osetrenia, ako osviezovac v priebehu dna, ako aj pri vaznych problemoch a zapaloch pokozky. Moze sa nanasat pod ine zvlhcovace (hydratacne kremy), alebo pod make up.
lencok=)))napis mi prosim ta nieco o tom ppriprvaku co si striekas na tvar.dakujem.