Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

pentium

Alternativa=))samozrejme si tu vodicku nechavam vsiaknut,nezmyvam ju,nemalo by to potom zmysel,keby som si ju zmyval.

Alternativa

Jaj, Pentium, aj Ty si len zaciatocnik :o). Vies co, ked uz mame taku vzacnu /a aj drahu/ vodicku, tak si to vychutnajme, no nie? Inak, myslim si, ze na definitivny efekt s akne treba ist cez vnutro, ocistu. Ale to vies :o).

pentium

lternativa=))ja som si tu vodicku kupil len dnes,ale planujem ju pouzivat tri krat denne,nakolko mam aj skinoren tak ten si nanasam takto:najprv si dam skinoren,a potom si tu vodicku od la roche posay nastriekam na tvar,s vodou sa skinoren lepsie vstrebe do pokozky.

RNG

Len tak naokraj, ja odporucam denne 50 mg zinku, 200 mg selenu, 1500 mg vapnika, 600 mg horcika....
Takze vytvor si mienku sam...

Alternativa

Pentium,
vdaka za typ. Ja ten spray La Roche-Posay /thermal spring water/ mam doma uz niekolko tyzdnov a nenapadlo ma ju vyskusat. Takze skusim aj ja tu cesticku do raja :o). Mohol/mohla by si mi napisat viac, napr. ako casto si to davas na tvar, nechavas zaschnut a potom krem /napr. mlieko Hydraphase XL-ten sa mi paci/?

pentium

no ja som si dnes kupil tu spominanu mineralnu vodu (za nehoraznu cenu...:DD)a mam tam napisane:v jednom litri obsahuje:
hydrouhličitany 387mg
vapnik 149mg
kremičitany 31,6mg
selen 53mikrogramov
zinok 5 mikrogramov
staci to na to aby mi to pomohlo s akne???

RNG

Roche possaya plno dobrych produktov ale hrozne ceny za obsah. Spominana mineralna voda je z mineralnych pramenov a predavaju ju ako zlato!
Trochu selenu a horciku, to su hlavne ucinne zlozky.