Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
no ja si cokoladku odopriet neveim:)
prepana myli, nie mily...
tak tak to aj urob....inak mne dr povedala ze tie ploche bradavicky sa robia hlavne malym babetkam, co este nemajku vyvinutu imunitu, sa citim teda ako babo:-D, ale to som tiez schytala od neho:(...no co uz, totizto mnoho ludi si mily ploche bradavicky s vyrazkami, dost sa to podoba, ale rozsiel je v tom ze vyrazka sa vytlacit da toto nie a potom sa to iba roznasa...svinstvo
no mne sa iba vtedy zhorsuje plet ked pijem mlieko,alebo zjem cokoladu,a vies proste take veci,ktore to sposobuju...
mas pravdu,to aj chcem urobit...
to je tazka otazka, moze a nmeusi, mozno sa ti to upravi aj same vekom...ale na tvojom mieste by som to riesila nasledovne, teraz by som pouzivala skinoren, kym sa mi da tvar dokopy, a potom nieco "jemnejsie" napr ten kremik la roche proti akne, na udrziavanie dobrej pleti
minule som nieco videl na -odkaz odstránený- ze proti bradaviciam,ze ich to odstranuje,ale presne newiem ako sa to volalo...skus si kuknut...
asi tak nejako a z toho vznikli potom aj tie cysticky alebo ploche bradavicky, neveim ani ako to nazvat...
no to aj ja,myslis ze ked vysadim liecbu skinorenom ze sa mi to znova vrati,tak ako som to mal predtym???
aha,a stale sa ti to zapalovalo a vznikalo ti nove a nove akne???