Francuzsky bozk - poraďte - ako na to

Príspevok v téme: Francuzsky bozk - poraďte - ako na to
xewe 2

Mam teraz prvykrat dievca s ktorym chodim a aj ja som asi jej prvý chalan.Sme spolu uz nieco vyse 3 mesiacou a este sme nemali francuzak a ani ziadne dlhe bozkavanie len take jemne bozky. No dnes ked sme boli spolu tak ma priatelka chytila vzadu za hlavu pritlacila si ma tak jemne k sebe a ten bozk trval o dost dlhsie ako zvycajne a mam pocit ako keby sa nieco snazila robit jazykom alebo perou niesom si isty ja som mal usta zavrene. Myslite ze chcela francuzak?

slecna

bozky su tak krasne a prijemne..nicoho sa neboj ked k tomu pride budes vediet ako na to..hlavne jej nestrkaj jazyk do ust az prilis

smiley

Ja som sa tiez pred nedawnom prwy krat bozkawal a bal som sa ae to si newsimaj ak mas rad diewca a aj ona teba tak naprw jej dawaj take kratke ne pere licko ucho a ptom poriadne otwor ustocka alebo jej jazykom chod sam neboj ona otwori hi wela stastia

stanley

Proste si mal otvoriť ústa..to je všetko, ona by sa postarala o zvyšok ;)
Nabudúce sa neboj a pekne ich otvor!!!

fofn

xewe2 hlavne ju neoblizuj ako bernardin svojho pana, proste jemne jemnucko, sam uvidis pokial az ta pusti a pokial si mozes dovolit, a vsimaj si jej pohyby a reakcie, to ti hned napovie nakolko sa jej to paci, obcas to aj nevydrzia a rovno na teba skocia (osobne skusenosti ;))

pomoc

Och boze, come on chalani. xewe2. Chodis s nou 3 mesiace a nemal si francuzaka, kolko mas vlastne rokov? Francuzak je ta najlepsia vec, ktora moze byt, najma vtedy ak si ho vychutnavas s osobou, ktora ta fyzicky pritahuje. Fakt, najlepsie bozky su vasnive, ktore v tebe rozprudia krv, tak sa nicoho neboj. Ono vzdy prvy krat je vsetko nesmele, bojacne, ale potom to uz ide samo. A okrem toho, niekedy zacat musis....

ewex

mňa francuzaka naučila jedna temperamentná kočka ,vrazila mi jazyk do huby krúžila ním , ako keby chcela napísať ,,O" sala ho do svojej huby , tak , že som myslel ,že mi ho vytrhne ,potom postupne prešla cez uši , bradavky až do spodnej časti môjho tela a nakoniec mi ho vyfajčila.Bola to milá skúsenosť.

xewe 2

takze ked nebudem slintat,nebudem na nu moc tlacit a nebudem jej davat jazyk hlboko do ust malo by to byt ok? a ako pohybovat z jazykom?