Francuzsky bozk - poraďte - ako na to

Príspevok v téme: Francuzsky bozk - poraďte - ako na to
xewe 2

Mam teraz prvykrat dievca s ktorym chodim a aj ja som asi jej prvý chalan.Sme spolu uz nieco vyse 3 mesiacou a este sme nemali francuzak a ani ziadne dlhe bozkavanie len take jemne bozky. No dnes ked sme boli spolu tak ma priatelka chytila vzadu za hlavu pritlacila si ma tak jemne k sebe a ten bozk trval o dost dlhsie ako zvycajne a mam pocit ako keby sa nieco snazila robit jazykom alebo perou niesom si isty ja som mal usta zavrene. Myslite ze chcela francuzak?

zahrobnicka

prepacte pani:D viete ze to bolo iba naaaahodou a ze tak som to nechcela.. :P ....mno ale tu nemame rozoberat nas sukromny zivot ale to ako sa mame bozkavat..:D takze tu treba poradit tomu chudakovi, co nevie co so sebou.. takze zlato moje.. IMPROVIZACIA 4 EVER.. nic neni krajsie ako bozkavanie( aj casanova ti to potvrdi), takze len sa bozkavaj, bozkavaj a bozkavaj.. ja mam bozkavanie veeelmi rada.. a ked to robis s clovekom, ktory je v tom fuckt zbešnety.. nie je nic lepsie.. ze, moj casanova?? ;)

Camillo_Casanova

mno sak to je jasne ze sa budeme bozkavat a ja sa ta nebojim sice viem ze fajne kuses do ucha ale to dajak pretrpim

Camillo_Casanova

ale no pani zahrobnicka proste to vypliva aj z mojho nicku takze vela som studovat nemuse :-) tiez posielam bocu a nedame rande?

zahrobnicka

ja vam dam taku pani...:D.. ja som slecna.. aby ste vedeli.. aaa.. sa vam cudujem ze si chcete dat so mnou rande:D skuste rozmyslat, co vyplyva z mojho nicku...:D... ale dobre... nemam nic proti tomu.. ked ma na nom budete bozkavat... .... ( tididi.. )

Camillo_Casanova

ale no pani zahrobnicka proste to vypliva aj z mojho nicku takze vela som studovat nemuse :-) tiez posielam bocu a nedame rande?

zahrobnicka

hejj jasne casanova,teraz si frajer ni? ale musim ta pochvalit, ze to bozkavanie ti ide fuckt skvele.. ;) neviem kde si to studoval,ale musel si zmaturovat na jednotku ;) posielam boču.. :-* ..

Camillo_Casanova

jaj boze moj sak chalani necitite sa trapne ze to tu rozoberate? ja som to tajil ked som to nevedel a ked nato doslo islo to samo opakoval som to co robila ona

=D

mam mu narovinu povedat ze som sa este nelízala:),,alebo sa to da dako ,,prekryt,, aby o mojej neskusenosti nemal ani tušáka???plíííz poradte mi ,,áá ešte ako pohybovat jazykom???:-Pdakujééém ,,dufam ze poradíte:)

dadušik123

noo..moj prvy bozk dopadol zaujimawo... citila som sa skor ako keby som bola na prewentivke u zubara:D prehliadka zobou to bola no fakt!!ae už je to celkom w pohode... netreba sa nicoho bat..len smelo do toho