Francuzsky bozk - poraďte - ako na to

Príspevok v téme: Francuzsky bozk - poraďte - ako na to
xewe 2

Mam teraz prvykrat dievca s ktorym chodim a aj ja som asi jej prvý chalan.Sme spolu uz nieco vyse 3 mesiacou a este sme nemali francuzak a ani ziadne dlhe bozkavanie len take jemne bozky. No dnes ked sme boli spolu tak ma priatelka chytila vzadu za hlavu pritlacila si ma tak jemne k sebe a ten bozk trval o dost dlhsie ako zvycajne a mam pocit ako keby sa nieco snazila robit jazykom alebo perou niesom si isty ja som mal usta zavrene. Myslite ze chcela francuzak?

hispo

Chlapci a dievčatá .. šak sa nebojte tolko kvoli takej krásnej veci .. ked to má byť tak to bude a netreba nad tým myslieť .. treba to len precítiť .. aspon si myslím že je to krásna vec nie?

ejaaa

ty volee..tak toto ma inak dobre pobaviloooo:D:D:D:D:D:D:Djuuuuj...to bolo, ked som ja riesila takéto veciii:D:D:D:D:Dsraaaaaaaandaaa:D

maareek

Nepytajte sa ako na to a taketo veci...vsetko je to len na vas oboch a na tom ako sa mate radi. Ak je medzi vami laska tak to pride aj samo.Je to jednoduche: zacnite normalnym bozko, ale opakujte ho viac krat po sebe a potom to uz pojde aj same.

nikuishqa

AHojte....prosím vás poradíí mi niekto ako máám pobozkať chlapca , ktorého máám rada.......viete je to prvý krát a nechcem to pokaziť...prosíím poradte mi ako na to čo máám robiť.........

simonka22222

bozkavanie je to najkrajsie medzi dvomi zalubenymi :) a neexistuje na to ziadna technika, ani presny postup ktory treba dodrziavat, tak sa nicoho neboj, ono to ide same :)

hmm

Ja by som nedokazala byt ani jeden den bez francuzaka, ked som mala priatela. Ja proste milujem bozkavanie, dlhe, vasnive. A milujem pozorovat chalana ked sa hrajem s jeho jazykom, ako ho to vzpruzuje. wow. a to je len bozk...