Mam teraz prvykrat dievca s ktorym chodim a aj ja som asi jej prvý chalan.Sme spolu uz nieco vyse 3 mesiacou a este sme nemali francuzak a ani ziadne dlhe bozkavanie len take jemne bozky. No dnes ked sme boli spolu tak ma priatelka chytila vzadu za hlavu pritlacila si ma tak jemne k sebe a ten bozk trval o dost dlhsie ako zvycajne a mam pocit ako keby sa nieco snazila robit jazykom alebo perou niesom si isty ja som mal usta zavrene. Myslite ze chcela francuzak?
Francuzsky bozk - poraďte - ako na to
vraz jej ten jazyk az do krku
Chlapci a dievčatá .. šak sa nebojte tolko kvoli takej krásnej veci .. ked to má byť tak to bude a netreba nad tým myslieť .. treba to len precítiť .. aspon si myslím že je to krásna vec nie?
ty volee..tak toto ma inak dobre pobaviloooo:D:D:D:D:D:D:Djuuuuj...to bolo, ked som ja riesila takéto veciii:D:D:D:D:Dsraaaaaaaandaaa:D
bozkavanie je to najkrajsie medzi dvomi zalubenymi :) a neexistuje na to ziadna technika, ani presny postup ktory treba dodrziavat, tak sa nicoho neboj, ono to ide same :)
Ja by som nedokazala byt ani jeden den bez francuzaka, ked som mala priatela. Ja proste milujem bozkavanie, dlhe, vasnive. A milujem pozorovat chalana ked sa hrajem s jeho jazykom, ako ho to vzpruzuje. wow. a to je len bozk...
Hh...12..prečo sa pýtaš tronka?
ako pritom pohibovat jazykom?
nikicka ty mas kolko rockov??