Mam teraz prvykrat dievca s ktorym chodim a aj ja som asi jej prvý chalan.Sme spolu uz nieco vyse 3 mesiacou a este sme nemali francuzak a ani ziadne dlhe bozkavanie len take jemne bozky. No dnes ked sme boli spolu tak ma priatelka chytila vzadu za hlavu pritlacila si ma tak jemne k sebe a ten bozk trval o dost dlhsie ako zvycajne a mam pocit ako keby sa nieco snazila robit jazykom alebo perou niesom si isty ja som mal usta zavrene. Myslite ze chcela francuzak?
Francuzsky bozk - poraďte - ako na to
Chlace ako sa bozkavat??Omg myslim si ze to ej trpane ze si mal usta zatvorene:D...ale ked ti da ona k tvojim púerem jej per tak len zat vor oci a aotvraja azatvaraj usta..ale poamlicky..a ked mas usta otvorene len daj do jej ust jazik al ene celi:D...a ked ucitis jej jazik elns prav nejaki pohyb svojim jazykom po jej...a potom pomalio zatvor usta a skovaj jazyk...a zase otvoris das jazykl zatvoris....je to krasny pocit
ja som sa bozkavala uz x krat ale vacsina chalanov mi nňpovedalo ze kusem:)) nechapem..sak sa mi nezdalo:D tak v som robim chybu?.:(
ach jaj mno ludia je to trocha odveci ze tu uz riesime aj bozkovania, ako sa bozkavat a podobne...ved je to primitivne...bozkavanie je zakladny ludsky pud ktory je vrodeny uz od malikca...ziadna technika a podobne veci proste neexistuje aa to stoho dovodu ,ze kazdy clovek sa bozkava inak :-)...je to tak, kazdy preziva bozk inak a ma aj inu techniku...jedinu vec co by som podotkla je ,ze su len iste veci ktore sa nerobia napr. slintanie alebo nedojboze aby si partner od grgol ked sa bozkovate...ale inak nic ina sa nato neda zbabrat...
:) myslite ze chcela francuzak?
jak to mam vedet mate spolu komunikovat!
Navod na to neni boze sak improvizuj pozri nejake video clovek sa uci pozorovaním!
No ja keď som mal prvý raz dievča, tak som sa ľakal bozkávania asi 2 týždne, ale potom, keď som sa prvý krát odvažil, tak ona hneď išla do mňa jazykom, tak som si povedal, že to si len tak nenecham a išiel som aj ja. Takže nič sa neboj, choď do nej jazykom. Určite to bude chcieť
jasne že chcela na čo čakáš..narvej to tam!
samozrejme ze chcela vraz jej ten jakyk do krku lebo si najde druheho
mno tak potom je posera ked sa boji
ta si mu poradil ti poviem.. podla mna schytil taky sok z tvojej rady ze do konca zivota sa nebude bozkavat:D
tak chlapce ked ti mam fakt poradit tak nic len skusaj a improvizuj a ked ces ist na istotu popros niekoho nech ta to nauci napr kamosku ak si inak orientovany tak kamosa ja nwm ako to vlastne dneska takyto ludia rozmyslaju sak ci kokso makaj a ked sa bojis zplat si taku powolnu pani