Mam teraz prvykrat dievca s ktorym chodim a aj ja som asi jej prvý chalan.Sme spolu uz nieco vyse 3 mesiacou a este sme nemali francuzak a ani ziadne dlhe bozkavanie len take jemne bozky. No dnes ked sme boli spolu tak ma priatelka chytila vzadu za hlavu pritlacila si ma tak jemne k sebe a ten bozk trval o dost dlhsie ako zvycajne a mam pocit ako keby sa nieco snazila robit jazykom alebo perou niesom si isty ja som mal usta zavrene. Myslite ze chcela francuzak?
Francuzsky bozk - poraďte - ako na to
fuha teda moj1.bozk som cakala neco ine:))necem tu odradzat ludi ale nebolo to nic take action:Dno ale po case sa da na to zvyknut a potom je to uz v pohode...staci riadne otvorit usta.....naklonit hlavu...a tie pohyby uz pojdu sami od seba:Pa hlavne sa nebat ak vas ma rad alebo rada pochopi to a moze byt dokonca rad abo rada ze vas to moze naucit:Dtaq vela stastia setkym:Pa aby som nezabudla pozar na zuby:)
aj tak naucit sa techniku nepomoze, lebo s kazdym clovekom sa bozkava v podstate dost inak...
a ak niekto chce aby to bolo prvykrat uzasne... sak moze sa podarit... ale pokial viem, vacsina ludi z prveho bozku moc nemala... tak klud... po case sa naucite uzivat si to :)
PREC ALE NECITAL SOM CO TI PORADILI OSTATNY ALE CHCEM TI POVEDAT ZE KED JEJ CHCES DAT FRANCUZAK TAK NAVLHCI PERY, ZAVRI OCI A BOZKAVAJ BOZKAVAJ ... ZNIE TO HNUSNE ALE OTVOR USTA A STRC JEJ JAZYK DO UST A PROSTE HO NECHAJ TAM A TROSKU S NIM AJ HYM ... A NECHAJ JU ABY AJ ONA TI HO STRCILA DO UST ... DUFAM ZE SOM PORADIL .... TAK SI TO UZI -- JE TO SUPPER !!!
heh ja som z prveho bozku dostal stafilokoka :D
nie, rusim radu. osobne si myslim, ze by si od nej mohol chytit nejaku anginu. takze radsej neriskuj:-)viem z vlastnej skusenosti.vcera som takym sposobom ochorela..:-)
:-)) janitka11.. mas pravdu musim jej to poriadne vratit ;-)
presne tak Luky26, myslim ze Niekto ti odporucil spravne..rozhodne by si jej to mal vratit..a to cim skor.:-))
vrat jej to :P
ahojte mam 26 a prave mi jedna taka, co sa tu stale smeje robila nieco jazykom v ustach :-O ..co mam robit?? help me!!!!
hmm no bozk..je nieco krajsie? :)
nemaj strach a len do toho uvidis ze sa ti to bude pacit a nic nepokazis :)