Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

finch

a ked vazne chces nieco vediet o herpese tak si precitaj nieco odborne a nie hovadiny v casakoch. Tu mas a chod do sekcie " Future vaccines" a " Myths" tam sa dozvies ze co tu ludom mylis hlavy su len myty. Tu je stranka: en.wikipedia.org

finch

a co by si robil u gynekologa? ved si stary chlap co si tu robi z mladych zien dobry den. uz som ti napisal ze si kup vysavac!!! preco sa uz neodhalis?

moniqa87

kokoooooooooooooooooooooooos
:-))))))))))))))))))))))))))))))))
h, ale ja sa vysmievam z teba a nie z babky
h a som zvedava, ze co budes robit, ked budes mat zapal vajecnikov a nechces ist gynekologovi, skapes na ten zapal ty koza
a tie tvoje fotky na azete no fuuuuuuuuuuuuuj

silvia.korkova

moniqa87 : a babka mi povedala že mam povedat že posmievanie zo starsich babičiek je tažky hriech. a povedala mi že kedysi francuzke bozky robili len GEJOVIA a BUZERANTI a mali vela chorobi a zomreli a že išli do pekla a ešte mi povedala že takim ludom ani nezvonili na pohreb... a pohlavne chorobi tolko su vo svete je to z francuzkych boskov a lizanim penisov a sexu extremnemu. babka povedala že aj gynekolog može ma znasilnit nech radšej nejdem,lebo sa neviembranit a povedala že nech pojdem až ked mi bude 18

koloooka

jak keby is nepoznala babky. ty kokos nechapem. ale sak coze na volaco aj tak umret musime. sak uvidis za par rokov alebo odtanes sama do konca zivota...

silvia.korkova

NECHAPEM PRECO MAM DRZAT DIETU,VED AJ TY SI URCITE TUCNA (milušinka) A JA NESOM ZIADNA ANOREXICKA LEBO TO JE HRIECH BYT VELMI CHUDA-BABKA MI TO POVEDALA A SOM TO POCUVALA V TV.

no ja som babke všetko povedala,a babka povedala že svet je pokezeny a zly a hrisny a aby som tu ja niakeho nepocuvala lebo ste hriesny,a nakazeny plno chorobamy.zase som dačo našla že bozk=choroba a umrete s toho

www.harm.sk